Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Symbol: M66Nazwa: Fire 3Cena: 50 zł (biedronka)Zdjęcie: http://i46.tinypic.com/2e34s5j.jpgFilm: http://www.youtube.com/watch?v=7_de2umqVY8Kupiłem ją w biedronce, skusiłem się na nią ponieważ najlepiej się zapowiadała no i się nie zawiodłem, bo efekty były duże i ładne.Chociaż wydaje mi się, że w przyszłym roku w biedronce znów będzie coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 piekna i opłacalna ale to nie jw66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Gdzie wyczytałeś że to ona to nie jest JW66 to jest pewnie inna wyrzutnia ale na pewno nie JW66 coś ci się chyba pomyliło Kamil a po za tym to świetny efekt jak za tą cenę http://www.youtube.com/watch?v=TaHPGsOJR7Q...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Napisałem tak jak wszyscy mówili :roll: A teraz raptem mówią, że to nie JW66.To ja się nie będe doszukiwał.Wg mnie efekty są b. podobne bo wiadomo że film producenta to zawsze co innego.Arturo gdzie ja wyczytałem że to JW66? Całe forum o tym trąbiło :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ja miałem JW66 i nie zachwyciła mnie z filmiku wynika że o wiele lepsza jest m66 z biedronki;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 W tym roku posiadałem fire 1 i jedyne co mogę powiedzieć to nie była taka zachwycająca. Na filmie kamilalegionisty były całkowicie inne efekty jak w tym roku nie wiem jak to możliwe, szczerze jestem nią zawiedziony inne wyrzutnia w niższej cenie wypadły podobnie lub lepiej :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jak to sie mogło stać? zmienili efekt i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zmienili tylko poligrafię, a efekt ten sam, nie wiem czemu to miało służyć, na szczęście kupiłem fire3 i była to ta sama wyrzutnia co Kamila :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 to znaczy, ze biedronka poleciala w ch... ostro. na poligrafii fire3 było napisane brokat z purpurowymi gwiazdkami czy cos takiego czyli ng8... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Na SB ktoś wspominał że biedra zrobiła podmiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fp3 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja miałem fire 3 dawniej 2 była super brokat + purpurowe gwiazdki było za***iste niwe długo wrzuce filmik a jak ktoś może to wrzucić filmik fire 1 z zeszłego sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Miała taki sam efekt jak JW66 Show of Fireworks Co za tym idzie? zepsuli wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Efekty inne i sporo mniejsze niż rok temu... Troszkę się na niej zawiodłem co nie zmienia faktu, że jest to bardzo ładna kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Film tegorocznej Fire-3 czyli New Generation 8.http://www.youtube.com/watch?v=khxM9aDsUWwTak jak na filmie, efekty duże i ciekawe, opłaca się, tak jak większość produktów z biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteek12 1 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Miałem ja na tego sylwka. Efekty spore i ładne. Polecam ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Doskonała wyrzutnia nie miałem jej lecz widziałem efekty są duże i długo utrzymują sie na niebie warto kupić tą kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi