czesio 0 Posted December 18, 2009 Symbol : K0202Nazwa : Super KorsarzFirma : KometaOpis: Pudełko petard ciernych 20szt w opakowaniuCena detaliczna 2,00 zł u mnieTe petardy opłaca się kupić mają duży huk i długo się zaryska pali więc można z nimi dobrze pokombinować np włożyć do słoika pustaka itp. Quote
maciek98 0 Posted December 18, 2009 Właśnie dzisiaj nabyłem te petardy. Kupiłem 2 paczki po 2zł każda. Huk mają niezły. Quote
Ponq 2 Posted December 18, 2009 Kupilem kilka paczek w tym roku. Dobre K0202, oplacalne jak na swoja cene, mimo ze mialem kilka niewypalow. Quote
czesio 0 Author Posted December 19, 2009 Właśnie dzisiaj nabyłem te petardy. Kupiłem 2 paczki po 2zł każda. Huk mają niezły. Widze że u Ciebie też po 2 złote Quote
maciek98 0 Posted December 19, 2009 Właśnie dzisiaj nabyłem te petardy. Kupiłem 2 paczki po 2zł każda. Huk mają niezły. Widze że u Ciebie też po 2 złote Bodajże w inter marche kupowałem ale głowy nie daję. Quote
patryk93 0 Posted January 1, 2010 Słabe te petardy, kupiłem 2 paczki na FM i jedna cała niewypałów :evil: tylko z drugiej strzelały i to cicho. 4/10 Quote
maciek98 0 Posted January 1, 2010 Ja żeby głośniej strzelały dwukrotnie owijałem je taśma izolacyjną. W tedy jest większy huk. Ja na 2 paczki maiłem 1 petardę niewypał. Quote
Bartek_expert 0 Posted January 2, 2010 tez miałem ich kilka i dosyć dużo niewypałów ale jak na swoja cenę to opłacalne Quote
mikilbn 0 Posted November 8, 2010 Trafiają się głośne, ale i słabe. Czasem zdarzy się nie wypał. No ale za taką cenę to czego oczekiwać. Do zabawy jak najbardziej polecam. Quote
Recommended Posts