pires18 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Czy w tym sklepie bedą sprzedawane fajerwerki? Jakiej firmy? Od kiedy będą sprzedawane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Tak w sieci tych marketów fajerwerki sprzedawane będą. Będą to produkty Hestii. Powinny się pojawić w przyszłym tygodniu, przynajmniej w części i niższych cenach, a po Gwiazdce w pełni i cenach wyższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarp1994 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 A czy w tym roku będa sprzedawane fajerwerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacke5 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Byłem dzisiaj w P&P z tego co widziałem to cały towar od Jorge dużo fontann i większych wyrzutni, zestawy były chyba 3 - nie patrzyłem dokładnie ale był na 100% zestaw herkules, sumie to dojść oryginalna oferta bo mimo ,że od Jorge to rzeczy jakich w innych dużych sklepach nie ma cenowo też nie jest źle pamiętam ,że rok temu płaciłem tam za zestaw 28 zł który na stoisku w centrum handlowym kosztował 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Byłem dzisiaj w P&P z tego co widziałem to cały towar od Jorge dużo fontann i większych wyrzutni, zestawy były chyba 3 - nie patrzyłem dokładnie ale był na 100% zestaw herkules, sumie to dojść oryginalna oferta bo mimo ,że od Jorge to rzeczy jakich w innych dużych sklepach nie ma cenowo też nie jest źle pamiętam ,że rok temu płaciłem tam za zestaw 28 zł który na stoisku w centrum handlowym kosztował 35. Po przeczytaniu posta aż z ciekawości przejechałem się do najbliższego p&p i u mnie nic nie było.Obszedłem cały market,sprawdziłem na alkoholach i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 https://piotr-i-pawel.okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-piotr-i-pawel-10-12-2014,10603/15/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No proszę "mega dynamit" taniej niż w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 wie ktoś kiedy będą fajerwerki ? :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 https://piotr-i-pawel.okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-piotr-i-pawel-09-12-2015,17651/15/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 W tym roku nie ma gazetki,ale fajerwerki są (super power).To co sobie wynotowałem. Funky soul 39,99 zł Need for noise 145 zł Stroboskopy 3 zł Love&hate 117 zł Fajerwerki klubowe 89 zł Wow 153 zł Krzysio 145 zł Były jeszcze jakieś dwa zestawy rakiet,rzymskie ognie i jakieś petardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi