kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 witam W te świeta moi rodzice obchodzą rocznice ślubu, więc postanowiłem zrobić im pokaz.Temat dokończe w styczniu.Kilka fotek : Film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Szacuneczek . Widać, że dałeś w to wiele wysiłku . Profesjonalnie wykonana paleta naprawde świetnie. Jak wszystko pójdzie płynnie to pokaz będzie zapewne niesamowity . Za wykonanie i profesjonalizm 10/10. Potem zobaczymy jak sprawdzi się to w praktyce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Napisz nam może co i w jakiej kolejności ma strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 1.Fontanna kongo x12 2.Kasjopeja3.Mars 4.Lily Mangolia5.Colour Peony 6.Three Colours 7.Concept 8.Borneo9.3xHot 10.Moździerz puma 4 szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie jestem pewny, ale czy twój zapalnik na pewno podpali lont z boku ?? bo mam pewne wątpliwości. Zwłaszcza że robiłem nie raz test na ciągłym ogniu i się nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Mpiwowski zamiast kręcić nosem pogratulowałbyś chęci i wykonania, albo jeszcze lepiej pomyślałbyś nad czymś takim u siebie, zamiast odpalać byle jak... Widziałem test zapalnika kameleona i wg. odpali lont bez problemów...Ja dla pewności zamiast zapłonnika przebiłbym po prostu drutem oporowy lont. Przy 3 mm visco nie ma wtedy praktycznie możliwości nie odpalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Robiłem już 4 testy, ale dla bezpieczeństwa nadetnę jeszcze lekko lont wtedy będe miał 100% pewności że odpali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 W sumie rozcięcie otuliny to też dobry pomysł inna opcja to zmieszać pcz z butaprenem i tym oblepić koniec lontu zadziała to jako swego rodzaju primer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ogólnie pokaz był trochę słaby, ale jakby patrząc na to z innej strony, że to był mój pierwszy pokaz to jest ok :lol: Czekam na opinie.Wszystko było odpalane elektrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Fajnie wyszło czego chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Super, oby jak najwiecej takich osob na forum.Z pasja, a nie tylko pieniedzmi.PS. Zmiesciles sie z nutka ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 System który był używany do tego pokazu jest na sprzedaż jak ktoś zainteresowany to pisać na gg lub pw. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 wystaw go na allegro może ktoś się za 30zł skusi ja bym wolał zrobić coś samemu, a pokaz jak na pierwszy raz wyszedł całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tak z 30 zł to moim zdaniem troszkę się nie opłaca. Sądzę, że jakby wystawił za 100-150 zł to byłoby konkretnie. System jest świetny, ale jeszcze trzeba mu troszkę modyfikacji i kosmetyki. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tak z 30 zł to moim zdaniem troszkę się nie opłaca. Sądzę, że jakby wystawił za 100-150 zł to byłoby konkretnie. System jest świetny, ale jeszcze trzeba mu troszkę modyfikacji i kosmetyki. :razz: Arturo jest zwyczajnie wredny co udowodnił to przed chwilą w rozmowie na GG ale cóż...W planach mam zamiar zrobić systemy w ktorych bedą przewody i na koncu np 6 kanałow, nie trzeba bedzie przykładowo rozciągać 24 przewódów tylko 4.Zamierzam także zrobić taki system http://vblast.pl/img/p/251-630-thickbox.jpg wykonaie takiego czegoś jest bardzo proste wiec zachęcam do zrobienia takiego czegoś.Chętnie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 no chyba nie myślisz że ktoś kupi taki coś za 180zł haha jak zrobienie tego nie kosztowało więcej niż 30zł wiem bo sam robiłem swój system i wiem ile płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 no chyba nie myślisz że ktoś kupi taki coś za 180zł haha jak zrobienie tego nie kosztowało więcej niż 30zł wiem bo sam robiłem swój system i wiem ile płaciłem Ale to chyba moja sprawa ile kosztowało mnie zrobienie takiego czegoś i za ile takie coś sprzedam.I cena to 80 zł a nie 180zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 to dlaczego na GG pisałeś że velibrum bierze ?? za 300zł ?? dobra forum nie jest od kłótni sprzedaj chociaż za 1k chociaż nie jest to warte nawet tych 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi