Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Uważam,że przesadzacie mówiąc że ten mozdzierz jest beznadziejny,bo moim zdaniem tak nie jest i efekty są bardzo duże i ładne tylko cena jest bardzo duża,która niestety odstrasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubinek 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Takie czasy nastały, że można legalnie na sztuki kupować bombki 2" a więc moździerz tak czy siak nie ma szans bycia 1 bombka z tego moździerza kosztuje około 10 zł a bombka 2" 6 zł... Ale amator w markecie i tak to kupi. Gdzie można takie kupić legalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Gdzie można takie kupić legalnie? http://www.sklep-militarny.com.pl/mozdzierze-miny-c-1_123_132.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dokładniej mówiąc, tutaj na samym dole: http://www.sklep-militarny.com.pl/mozdzierze-miny-c-1_123_132.html?page=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzin100nikiem 0 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 troche ponad 90 zl za 12 szelek to i tak duzo bo nie mamy jeszcze tuby... ja bym wolal kupic jakąś wyrzutnie na FM za 53 zl byla wyrzutnia bodajże 36 strzałowa a efekty wręcz zarabiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 troche ponad 90 zl za 12 szelek to i tak duzo bo nie mamy jeszcze tuby... ja bym wolal kupic jakąś wyrzutnie na FM za 53 zl byla wyrzutnia bodajże 36 strzałowa a efekty wręcz zarabiste. Jak nie mamy "tuby"?Przecież rura jest w zestawie,a poza tym podajesz błędne informacje,ponieważ zestaw kosztuje 120zł,a nie trochę ponad 90... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dostałem ten moździerz jako "prezent" dla grupy, która kupowała w hurtowni Grom-Zbig. Doszliśmy z FireManem do wniosku, że on mi Go podaruje, bo miał Go w zeszłym roku. Powiem tak moździerz jest genialny dla amatorów mogących się cieszyć produktem NWP. W rzeczywistości porównując możliwości rynkowe lepiej złożyć zamówienie na "Taniefajerwerki" i zakupić sobie szelki na quicku lub a zwykłym loncie dorzucając kilka metrów lontu i moździerz za 12 zł. Wychodzi może tyle samo cenowo za wszystko, ale efekt na niebie jest zupełnie jak niebo, a ziemia. Ogólnie moździerz polecam osobą kupującym za dużą ilość pieniężną swój stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 nareszcie w sieci można obejrzeć normalny film tego moździerza. Po filmie stwierdzam że jest to bardzo dobry moździerz jeden z lepszych ze wszystkich dostępnych na rynku ale mając wybór między szelkami na qicku czy na visco te drugie są górą, jednak niedługo będzie spory problem z ich dostępnością. Niektóre efekty przewyższają nawet te 2" http://www.youtube.com/watch?v=em7JHlre6Ys&feature=relatedPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 tutaj film przedstawiający efekt jednej z szelekale za taką cenę wolałbym kupić sobie te bombki 2" na quicku ale to zależy od budżetu ale jak dla mnie 10 zł za jedną szelkę to lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wybuchowiec1 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Podobno w Super Power pojawił się ten gorący stuff. Był ktoś może na dniach i może to potwierdzić. Nie chciał bym jechać na darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Podobno w Super Power pojawił się ten gorący stuff. Był ktoś może na dniach i może to potwierdzić. Nie chciał bym jechać na darmo. Masz racje ostatnio byłem w SP i widziałem ten moździerz, powiem nawet więcej nabyłem go od razu bo mają małą ilość. Miałem go w zeszłym roku i jestem zachwycony efektami. Naprawde towar jest godny polecenia. Może wiecie jak to jest z szelkami 1,75" i 2" bo obiło mi się o uszy, że nie są już dostępne w sprzedaży bez pozwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyneQ 3 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Gdzie mozna to dostac na necie? Czy wgl mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster MIX 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Może wiecie jak to jest z szelkami 1,75" i 2" bo obiło mi się o uszy, że nie są już dostępne w sprzedaży bez pozwolenia? Trzeba na nie mieć pozwolenie przynajmniej tak ostatnio od kumpla słyszałem. A z tym moździerzem to nie wiecie czy byłby dostępny po świętach, bo teraz zbytnio nie mam czasu podjechać do Super Power, a kumpel mi go polecił że jest naprawdę fajny i ma bardzo ciekawe efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Szelki jako szelki ze względu na to co zawierają a ściślej mówiąc ile ładunku to są legalne tylko nie wolno ich sprzedawać bez rury i certyfikatu. A sprzedawanie ich jako moździerz omija problem bo są sprzedawane z rurą i z certyfikatem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 produkt ten dostępny na taniefajerwerki.pl Google nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek12=FP3 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 mozna go taniej kupic ??\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Z tego co wiem, moździeż powinieneś dostać po świętach, chociaż różnie to bywa w hurtowniach więc radze się pośpieszyć. Akurat jutro będę w SP żeby zrobić ostatnie zakupy. Przy okazji spytam czy mają jeszcze tą armate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzales 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jakie są wasze wrażenia po odpaleniu tego produktu?Ja ogólnie jestem bardzo zadowolony i jestem pewien że za rok jak tylko będzie w sprzedaży ten moździerz zasili on moją sylwestrową artylerię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CapiWymiata 1 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Sam nie wiem.Ja robiłem tam zakupy za około 3 tysiące złotych , ale wcześniej umawiałem się z nimi telefonicznie.Ceny mają naprawdę niskie - średnio 20-40% niższe niż w cenniku hurtowym Jorge :mrgreen: Jednak na miejscu wisi kartka - (o ile pamiętam) "dla klientów detalicznych +50% do cen na produktach". Zrobił byś coś na temat tego sklepu. Bo mogą tam byś interesujące ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CapiWymiata 1 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Jakie są wasze wrażenia po odpaleniu tego produktu?Ja ogólnie jestem bardzo zadowolony i jestem pewien że za rok jak tylko będzie w sprzedaży ten moździerz zasili on moją sylwestrową artylerię. Pozdrawiam. Miałem podobny ale kulisty to efekty były nie do opisania. Warto było szczerze polecam CW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzales 0 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Czyli wychodzi na to że jest to jeden z podstawowych produktów na sylwestra dla każdego fajerwerkowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagsiu 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Gdzie mogę to kupić? pomoże ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Gdzie mogę to kupić?:)/> pomoże ktoś:)/> Na TF było ale teraz trzeba pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagsiu 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 no a co ma taki efekt podobny do tego ?:)/>Ponieważ nie mago w sprzedaży dostałem taki mail...Witam,Na 100% nie bedzie go w sprzedazy . Jest za drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Podobny to może nie, ale również bardzo ładny ma moździerz ten.http://fireworld.pl/product.php?id_product=65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi