LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Możecie mi obliczyć tak na oko ile to będzie ważyć ? Bo nie wiem czy sam będę w stanie to odebrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Tak powinieneś dać radę, nie wiemy jakiej postury jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 To będzie leciutkie bez obawy nie kupiłeś żadnych kolosalnych wyrzutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LandsberG 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak na swój wiek jestem dość silny Ile to będzie ważyć ? 15-20 kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 około 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LandsberG 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Stuff wczoraj przyszedł . Paczka ważyła 30 KG , tak jest napisane na papierze od kuriera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 masz więcej rzeczy odemnie a u mnie tez pisalo ze 30kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 masz więcej rzeczy odemnie a u mnie tez pisalo ze 30kg Więcej pisać przecież nie może bo inaczej kurier by paczki nie przyjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 No jakoś u mnie pisze 60 KG :roll: Jak jest ponad 30 kg to dzielą na 2 paczki, lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tyle nie ważyła paczka tylko do 30kg jest ileś tam kasy za przesyłkę. Potem może być tak, że do 60zł jest x zł za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Człowieku jest jedna cena za nawet 100 KG :roll:Co mam ci zdjęcie zrobić tego że jest napisane 60KG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Człowieku, może wejdź tu i zobacz sam: http://www.opek.com.pl/Wycen_przesylke.aspx .Bez pozdrowień.Poza tym wydaje mi się że ustalili z fajerwerkimarket cenę dla paczki bez ograniczeń wagowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tylko, że ja dostałem 2 paczki które łącznie ważyły 60Kg więc nie wiem do czego dążysz :roll: Poza tym wydaje mi się że ustalili z fajerwerkimarket cenę dla paczki bez ograniczeń wagowych. No i ja o tym samym pisałem wyżej, że nawet przy 100 Kg była by pewnie ta sama cena :roll:Bez pozdrowień. Mam się obrazić? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LandsberG 0
Możecie mi obliczyć tak na oko ile to będzie ważyć ? Bo nie wiem czy sam będę w stanie to odebrać .
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi