Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Symbol: P1203ANazwa: KorsarzOpis: petarda dwustrzałowa 100 szt.Zdjęcie: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=362&lang=plCena hurtowa (fm.pl) - 4,90Chce je kupić, ale nic o nich nie wiem. Cena przekonująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 A co można o nich wiedzieć? Huk, jak typowy pikolak x2.Niewypały zdarzają się rzadko.Nic więcej napisać o tej petardzie się nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 A co można o nich wiedzieć? Huk, jak typowy pikolak x2.Niewypały zdarzają się rzadko.Nic więcej napisać o tej petardzie się nie da ... Pikolak? Po symbolu mozna stwierdzic ze raczej jak k0203.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Tak ale z racji że są podzielone na 2 strzały wybuchają nie głośniej jak piccolo no chyba że jest to jakiś wyjątek. Nie opłaca się. WG mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja biore czterostrzałówki, ponieważ uważam, że dwustrzałówki od każdej firmy to za przeproszeniem gówno. Nudzą się po 10-15 sztukach. Czterostrzałówki o niebo lepsze, bo robią spore zamieszanie, a przy tym bardzo dużo frajdy no i jak odpalisz np. 10 na raz (najłatwiejszym sposobem zwanym "Słoneczko", czyli petardy draskami do siebie) będziesz miał krótki, ale głośny karabinek. Dwustrzałówek nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Tak ale z racji że są podzielone na 2 strzały wybuchają nie głośniej jak piccolo no chyba że jest to jakiś wyjątek. Nie opłaca się. WG mnie He? Nigdy nie mialem chyba dwustrzalowek, ale nie wierze ze strzelaja jak pikolaki, co ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Tak ale z racji że są podzielone na 2 strzały wybuchają nie głośniej jak piccolo no chyba że jest to jakiś wyjątek. Nie opłaca się. WG mnie He? Nigdy nie mialem chyba dwustrzalowek, ale nie wierze ze strzelaja jak pikolaki, co ty. No to uwierz. Miałem dwu, trzy, cztero strzałówki i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Moze kupiles jakies biedne i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 He? Nigdy nie mialem chyba dwustrzalowek, ale nie wierze ze strzelaja jak pikolaki, co ty. Kolejny z serii "nie widziałem, ale jestem 100% pewny!"Nie wiesz? to się nie odzywaj i nie wprowadzaj ludzi w błąd.Do tego jeszcze mnie poprawiasz ....Swoją drogą gdybyś był mądrzejszy, pomyślał byś, że za taką cenę huku lepszego się po prostu nie ma co spodziewać.Nie odpisuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 He? Nigdy nie mialem chyba dwustrzalowek, ale nie wierze ze strzelaja jak pikolaki, co ty. Kolejny z serii "nie widziałem, ale jestem 100% pewny!"Nie wiesz? to się nie odzywaj i nie wprowadzaj ludzi w błąd.Do tego jeszcze mnie poprawiasz ....Swoją drogą gdybyś był mądrzejszy, pomyślał byś, że za taką cenę huku lepszego się po prostu nie ma co spodziewać.Nie odpisuj. Czy ja powiedzialem, ze cos wiem? Poprawiam cie? Gdzie? Nikogo nie wprowadzam w blad tylko napisalem co sadze i tyle, czytaj uwazniej. Moze nie mam racji, ale nic nie wskazuje na to aby strzelal jak pikolak, ani wielkosc, ani tym bardziej cena! Sprawdze sam i bede wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Oj K203 z Hestii mają naprawdę kopa. Jeżeli ma być fajna zabawa to polecałbym właśnie te lub 3-4 strzałówki jako zabawke lub materiał na karabinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Moze kupiles jakies biedne i tyle. fajne okreslenie. PS: nie wiecie gdzie kupic bogate 4 strzałówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 fajerwerkimarket100 szt 4 strzalowek za bodajze 6 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 fajerwerkimarket100 szt 4 strzalowek za bodajze 6 zl Link mozesz dac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=364&lang=plProszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 fajerwerkimarket100 szt 4 strzalowek za bodajze 6 zl To była ironia... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Film:http://www.youtube.com/watch?v=_pRTVjfXy4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi