Jump to content

Recommended Posts

Posted

A co można o nich wiedzieć? Huk, jak typowy pikolak x2.
Niewypały zdarzają się rzadko.Nic więcej napisać o tej petardzie się nie da ...

Posted
A co można o nich wiedzieć? Huk, jak typowy pikolak x2.
Niewypały zdarzają się rzadko.Nic więcej napisać o tej petardzie się nie da ...

Pikolak? Po symbolu mozna stwierdzic ze raczej jak k0203..
Posted

Tak ale z racji że są podzielone na 2 strzały wybuchają nie głośniej jak piccolo no chyba że jest to jakiś wyjątek. Nie opłaca się. WG mnie

Posted

Ja biore czterostrzałówki, ponieważ uważam, że dwustrzałówki od każdej firmy to za przeproszeniem gówno. Nudzą się po 10-15 sztukach. Czterostrzałówki o niebo lepsze, bo robią spore zamieszanie, a przy tym bardzo dużo frajdy no i jak odpalisz np. 10 na raz (najłatwiejszym sposobem zwanym "Słoneczko", czyli petardy draskami do siebie) będziesz miał krótki, ale głośny karabinek. Dwustrzałówek nie polecam.

Posted
Tak ale z racji że są podzielone na 2 strzały wybuchają nie głośniej jak piccolo no chyba że jest to jakiś wyjątek. Nie opłaca się. WG mnie

He? Nigdy nie mialem chyba dwustrzalowek, ale nie wierze ze strzelaja jak pikolaki, co ty.
Posted

He? Nigdy nie mialem chyba dwustrzalowek, ale nie wierze ze strzelaja jak pikolaki, co ty.

No to uwierz. Miałem dwu, trzy, cztero strzałówki i nie polecam.
Posted

Moze kupiles jakies biedne i tyle.

Posted

Kolejny z serii "nie widziałem, ale jestem 100% pewny!"
Nie wiesz? to się nie odzywaj i nie wprowadzaj ludzi w błąd.Do tego jeszcze mnie poprawiasz ....
Swoją drogą gdybyś był mądrzejszy, pomyślał byś, że za taką cenę huku lepszego się po prostu nie ma co spodziewać.
Nie odpisuj.
Posted

Kolejny z serii "nie widziałem, ale jestem 100% pewny!"
Nie wiesz? to się nie odzywaj i nie wprowadzaj ludzi w błąd.Do tego jeszcze mnie poprawiasz ....
Swoją drogą gdybyś był mądrzejszy, pomyślał byś, że za taką cenę huku lepszego się po prostu nie ma co spodziewać.
Nie odpisuj.

Czy ja powiedzialem, ze cos wiem? Poprawiam cie? Gdzie? Nikogo nie wprowadzam w blad tylko napisalem co sadze i tyle, czytaj uwazniej. Moze nie mam racji, ale nic nie wskazuje na to aby strzelal jak pikolak, ani wielkosc, ani tym bardziej cena! Sprawdze sam i bede wiedzial.
Posted

Oj K203 z Hestii mają naprawdę kopa. Jeżeli ma być fajna zabawa to polecałbym właśnie te lub 3-4 strzałówki jako zabawke lub materiał na karabinek.

Posted
Moze kupiles jakies biedne i tyle.
fajne okreslenie.

PS: nie wiecie gdzie kupic bogate 4 strzałówki?
Posted

fajerwerkimarket

100 szt 4 strzalowek za bodajze 6 zl

Posted
fajerwerkimarket

Link mozesz dac ??
Posted
fajerwerkimarket

To była ironia... :roll:
  • 10 months later...