sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Mam plan zakupów na sylwka. Skomentujcie: :arrow: JW07 Mars :arrow: JW05 Pluton :arrow: JW168 Imagine :arrow: JW90 Show of Fireworks :arrow: JW4054 Copernicus :arrow: JW09 Anaconda :arrow: JW103 Imagine :arrow: JW06 Kasjopeja :arrow: JW01 Katiusz :arrow: JW26 Katmandu :arrow: JW26 Cudak Battery :arrow: SM2126 Macrocosmos 3 :arrow: 2x JM03 :arrow: W524 Butterfly :arrow: JM04 Bączki :arrow: FP1 Jaja Dinozaura :arrow: P1203C Petardy trójstrzałowe 100 sztuk :arrow: FP3 New Decybele Nitro_________________________________Ok. 300zł bez gratisów. Gratisy napisałem :mrgreen: Co zmienić? Doradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Wywal MArsa i wrzuć Wenus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Może byś nie pisał farmazonów jak się nie znasz i w życiu nie widziałeś zapewne przynajmniej jednej z tych wyrzutni na żywo. Mars jest znacznie lepszy (większe rozpryski) od wenus. Wenus to po prostu syf i na pewno nigdy więcej nie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Już Ci tłumaczyłem, że Twoje doświadczenie znacznie nie odbiega od mojego, więc sobie daruj niecelne uwagi. Mars ustępuje Wenusowi i to znacznie. Ma o wiele efekt ciekawszy, niż te zwykłe czerwone kuleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 człowieku nie wiesz co gadasz naprawdę. miałem obydwie na jednego sylwka i wenus był 10 razy gorszy od marsa. PS: A poza tym mars na jeszcze 2 inne efekty, nie tylko czerwone kuleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalq 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 to ja nie rozumiem czegośsam napisałeś, że mars był 10 razy gorszy od wenusaosobiście nie brałbym cudaka zamiast tego dałbym macrocosmos 2 i SM2127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Mój błąd, poprawiłem. Oczywiście wenus 10 razy gorszy od marsa.Cudak to świetna bateria i on powinien być. a maca 2 zupełnie nie brać, zmienili mu efekt i jest do kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Taki sredni Stuff Nie bierz wenusa zaśmieca Ci polesam Plutona i kasjopeje :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 kasjopeja ma nowy efekt, teraz jest do kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 osobiście nie brałbym cudaka Tego nie zauważyłem. Wykreśl Marsa dodaj Babel. A za cudaka JW04 Uran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 URAN?? Heheh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Przecież Uran to wyrzutnia rzymskich ogni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Przecież Uran to wyrzutnia rzymskich ogni . Głupota. Miałem Urana w tym roku na nowy rok. I strzela ładnymi białymi palmami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ale teraz ma zmieniony efekt... :roll: http://www.youtube.com/watch?v=PU3976aHW9kJa też miałem Urana rok temu i był jeszcze git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ale teraz ma zmieniony efekt... :roll: http://www.youtube.com/watch?v=PU3976aHW9kJa też miałem Urana rok temu i był jeszcze git. Dzięki Kamil za wyprowadzenie z błędu. Rzeczywiście była o tym mowa pare dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ludzie ale pieprzycie głupoty, mam juz tego dosyć.Miałem wielokrotnie kilka z waszych baterii i nigdy mnie nie zawiodły.Mars i Cudak to jedne z najlepszych baterii w jego stuffie i wiem to z dużego doświadczenia. Jedyne co mógłby zmienić to Kasjopeję na jakąś w podobnej cenie baterie tripla.==================================================Kasjopeja i wenus to shit, bardzo słabe efekty teraz mają. I tyle mam do powodzenia.Co do Babela za marsa, tylko straci na tym, bo efekty na niebie są wielkościowo podobne. a strzałów babel ma mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sewer1412 0 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Wywal MArsa i wrzuć Wenus. Wenus to badziewie.osobiście nie brałbym cudaka Nie lubię monotonnych wyrzutni kasjopeja ma nowy efekt, teraz jest do kitu Nigdy nie miałem to przetestuje URAN heehehh Mogę sobie skombinować starszą wersję ale nie chcę mieć Urana w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Cudak monotonny?? lolPrzecież jest bardzo różnorodna efektowo i posiada nawet finał (strzela 5 ładunków na raz). mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sewer1412 0 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Biorę Cudaka ze względu na szybkość strzałów :mrgreen: A, i kupuję w sklepie www.fajerwerki-korsarz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalq 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 co oni z tego urana zrobili -.-jeszcze 2 lata temu jak go miałem był jedną z najładniejszych wyrzutni za tą cenę (nie wyrzucaj marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sewer1412 0
Mam plan zakupów na sylwka. Skomentujcie:
:arrow: JW07 Mars
:arrow: JW05 Pluton
:arrow: JW168 Imagine
:arrow: JW90 Show of Fireworks
:arrow: JW4054 Copernicus
:arrow: JW09 Anaconda
:arrow: JW103 Imagine
:arrow: JW06 Kasjopeja
:arrow: JW01 Katiusz