basto 0 Share Posted September 7, 2009 Data – 04-05.09.2009 Okazja – Międzynarodowy Festiwal Fajerwerków "PYRONALE 2009" Miejsce - NIEMCY - Berlin (Stadion Olimpijski) Godzina – 21:00 Wykonawca - Surex...i nie tylko Długość pokazu – około 15min Plakat: Film: Zdjecia: Wyniki od jury: I miejsce - Jost (Austria) II miejsce - Surex (Polska) III miejsce - Glorious Group (Singapur) uczestnik - Astandoa (Hiszpania) uczestnik - Fireworks for Africa (Południowa Afryka) uczestnik - EDA (Turcja) oraz nagrody od publicznosci I miejsce - Jost (Austria) - zwyciezca z piatku I miejsce - Surex (Polska) - zwyciezca z soboty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpshooter 12 Share Posted September 7, 2009 Wielkie gratulacje. Filmu jeszcze nie widziałem, ale mogę stwierdzić jedno Surex RLZ w tym roku. Normalnie co festiwal to sukces. Do zobaczenia w Montrealu fps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpiwowski 175 Share Posted September 7, 2009 filmy innych uczestników można już zobaczyć tutaj: KLIKNIJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpiwowski 175 Share Posted September 7, 2009 Film Surexa HD (tak daleko filmowali, że nic nie widać :mrgreen:) :część 1: część 2: =====================Co do pokazu to powiem krótko. Jak zawsze piękne widowisko, finał wymiata. Aż czuło się atmosferę przez monitor :jupi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpiwowski 175 Share Posted September 10, 2009 UWAGA UWAGA :grin: Film z Pyronale z pokazy Surexa (Full HD)Super jakość, cały film (nie dzielony na części)http://www.vimeo.com/6458237 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P-S 0 Share Posted December 17, 2009 Po ile były bilety na stadion? Do Berlina mam bardzo blisko i może przejadę się w przyszłym roku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts