pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 No juz zaczyna sie mocne przygotowanie do matur i egzaminow po gimnazjum i podstawowceDzisiaj i wczoraj juz nie ktorzy pisali probne egzaminy gimnzajalne.Ciekawe jak wypadliscie? Były łatwe?Ja chodze erea do pierwszej gimnazjum[mamtematyczna ], ale wdg. mnie egzamin matematyczny jest banalny, to już logarytmy są od niego trudniejsze, nie wówiąc o konguruencjach no ale jak wy oceniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Test dzisiejszy gimnazjalny z polaka był łatwy. Bez problemu odpowiadałem na pytania. Boje sie testu z matmy. Ale to dopiero próbne :razz: Na szczęsie Z angielskiego też mi pójdzie dobrze. Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 z polaka zazwyczaj jest trudnebo tutaj musisz byc humanem a w matmie wszystko jest proste szzcegóje algorytmy i funkcje trygonometryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ogólnie to nie jestem orłem ani z matmy, ani z polaka ani z angielskiego :mrgreen: I to jest problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 ja natomiast nienawidzę polaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No i stało się... Z matmy leżę... Tak patrzę sobie że za otwarte jest 25 pkt. A ja zdobyłem 10 pkt Z angielskim myślę, że nie będzie problemu bo większość to zrzynałem od tych lepszych :mrgreen: Potem napiszę jakie miałem wyniki, ale najpierw muszę się o nich dowiedzieć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja próbny mam dopiero w lutym (po podstawówce) , po feriach. Na szczęście uczę się dobrze (średnia 4,92) i być może dostanę tak z 35 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 haha nie mogę. :lol::lol::lol: taką średnia to uzyskuje niewiele osób w kraju i nie uwierzę, że ty taką masz. Może przestać pierdzielić głupoty?? co o tym myśliszJakbyś miał taką średnią to byś miał 50/50. No chyba, że kupiłeś te oceny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Lol mpi przestań pierdzielić głupoty.. jakbyś umiał czytac to byś zauważył, że ja nawet nie pisałem tego pogmnajzlego testu.... Co za świat.... co za ludz... czy jakoś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mój brat ze średnią 5,1 miał 38 pkt, więc szanse na 35 pkt mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dzis był próbny z historii <umiera_z_przemeczenia_mozgu> . Pewnie dostałem z 30 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zaraz czy z histy nie jest humanistyczny czy z histy osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Nie wiem, ja dziś miałem z histy, ale było jedno zadanie za 10 pkt gdzie trzeba było pisać coś tam o tramwajach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Plan w 66% jest udany według mnie. Zdobyłem więcej niż połowę punktów. Narazie są podliczone punkty z polskiego i matematyki. Z angielskiego dobrze mi pójdzie : :mrgreen: Polski: 30pktMatematyka: 24pkt_______________________54/100Dam znać jak mi poszło z angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 No jeśli taki wynik punktowy Cie zadowala to gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 No i mam wyniki:Polski: 30pktMatematyka: 24pktAngielski: 31pkt________________________85/150Jestem zadowolony ze swojego wyniku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Z próbnego po VI klasie dostałem 37 pkt - byłem 2 w klasie :-D (tylko taki kujon ze średnią 5,17 miał 38 pkt. Ogólnie moja klasa uczy się bardzo dobrze, najgorsza osoba miała 19 punktów :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksFanF1 0 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 To ja też się pochwale...Miałem test próbny i miałem 27 na 40 pkt.Wiem słabo,ale.. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A ja na próbnych mam od 33 - 38pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 W tym roku się ośmieszyli czasem oczekiwania na wyniki - 8 tygodni (od 2 kwietnia do 28 maja) to według mnie za dużo, w ostatnich latach było mniej.Wracając do egzaminu to dla mnie był łatwy w pytaniach zamkniętych wszystko miałem dobrze (więc 50% punktów mam) :-D zobaczymy jak będzie w otwartych i tym pisemnym. [ Dodano: 2009-05-28, 16:21 ]No więc dostałem max (40 punktów) i się z tego cieszę, bo wypadłem najlepiej w powiecie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi