0 Mar3kkk 0 Posted January 8, 2009 Cokolwiek to jest nie kupisz tego.A tak swoją drogą dobrze koleś to wszystko zrobił Quote
0 kameleon 1 Posted January 8, 2009 To są moździerze które produkuje np firma phantom czyli niedostępne w polsce mało się różnią moździerz jak moździerz rura i szelka tylko że tam jest pojedyńczo a nie zestaw 12 szelek np :lol: Quote
0 Arturo 17 Author Posted January 8, 2009 no ale przyznaj że bardzo dobre [ Dodano: 2009-01-08, 17:17 ]znalazłem sklep internetowy z tym :grin: LINK Quote
0 kameleon 1 Posted January 8, 2009 No ale co ci to da jak i tak ci nie przyślą chyba że zapłacisz kupe kasy za transport :lol: Quote
0 ZIP 0 Posted January 8, 2009 Amerykanie naprawdę tacy głupi są?99$ za 4 tuby, z 4-ema ładunkami...no... oni przecież nie potrafiliby włożyć kolejnego ładunku do tej samej tuby, bo są zbyt leniwi :lol: Quote
0 Arturo 17 Author Posted January 8, 2009 a może gdzieś w Polsce idzie dostać fajerwerki tej firmy Quote
0 kameleon 1 Posted January 8, 2009 a może gdzieś w Polsce idzie dostać fajerwerki tej firmy Nie nie ma dostępu do produktów tej firmy w polsce może na bazarze z nielegalnego przemytu :mrgreen: Ale wątpie Quote
0 ZIP 0 Posted January 8, 2009 Klasy fajerwerków mają chyba takie same jak w Europie, ale chyba 1.3G jest tam legalne sądząc po rozmiarach efektów. Quote
0 Arturo 17 Author Posted January 8, 2009 a nie wiecie czy jakaś dostępna w Polsce firma ma takie produkty ? Quote
0 ZIP 0 Posted January 8, 2009 Masz atlas świata?Zobacz gdzie jest ChłAmeryka, a gdzie Polska.Nie, nie ma. Quote
0 ZIP 0 Posted January 8, 2009 Przecież Ci napisaliśmy, że żadna firma czegoś takiego nie sprzedaje!Chyba, że nie wiesz, że mamy w Polsce moździerze takie jak np. JW47 Super Artillery. Quote
0 velibrum 13 Posted January 8, 2009 Nie nie ma czegoś takiego u nas. Jakbyś nie zauważył to fajerwerki z filmiku są z Usa. A tam są zupełnie inne regulacje prawne i nigdzie tego u nas nie dostaniesz.Amatorskie single shoty ma w swojej ofercie Jorge:- http://pl.youtube.com/watch?v=QEne1PxsdZk&...feature=related- http://pl.youtube.com/watch?v=RmAmN7-sO3M&...feature=related- http://pl.youtube.com/watch?v=iC4auPliS5I&...feature=relatedAle nie martw się, to idzie na rynek Holenderski i tego też nie dostaniesz :mrgreen: Ogólnie w Polskiej gamie fajerwerków tak jak powiedziałem czegoś takiego się nie znajdzie. Może coś będzie ze Svei, ale wątpię. I nawet jak coś znajdziesz to i tak nie będziesz miał gdzie kupić :mrgreen: Widzę że Arturo zaczyna off-topować i nabijać więc jak nie ma już pytań, albo zacznie się znowu off-top i nabijanie to temat zamykam Quote
0 maxior 0 Posted January 8, 2009 OOoo sporo tych moździerzy i po rozmiarze widac,że nie małe szelki tam wchodzą :smile: W polsce czegos takiego nie dostaniesz,bo z pewnością nie miesci się w kategorii 1.3,a poza tym jak byś to ściągnął z zza wielkiej kałuży? Quote
0 Arturo 17 Author Posted January 8, 2009 no właśnie teraz tak myślałem to by pewnie dużo dużo kosztowało :neutral: Quote
0 fpshooter 12 Posted January 8, 2009 Otóż zestawy moździerzy można nabyć też w Polsce niestety tylko w okresie sylwestrowym. Sprzedaje je OBI pod nazwą "Dragons Tigers" - jest to system 4 moździerzy 2" połączonych wspólnym lontem kaliber 2" zdjęcie z gazetki dodane przez Mariana. Filmu niestety nie mam, ale efekt podobny do zwykły szelek z moździerza 2". Produktu tego nie opłaca się kupować w cenie 69.99 możecie mieć rakiety o porównywalnym efekcie lub wyrzutnię 30 sh z biedry + HTA, Arctica lub któryś z MC. A tak w ogóle firma Keller chyba wycofała już ten artykuł ze sprzedaży bo nie widziałem go na ich stronie www, ale mimo wszystko był w OBI na ostatniego Sylwestra.A tak bardziej offtopowo firma Keller jako chyba jedyna w Polsce oferuje zespolone fabrycznie moduły o różnych efektach (pomijam tu zestawy do samodzielnego odpalenia łączone visco oferowane przez większość firm pirotechnicznych, których ceny zaczynają się zazwyczaj od 300 up) w przystępnych cenach nie wiem jak z efektami ale na oko wyglądają one całkiem porządnie.EDIT FILM jak widać efekty podobne do rakiet 2,5" Quote
0 OmFg! 0 Posted January 23, 2009 Na czas aktualny to Dragons & Tigers tylko w niemczech. Wyszukalem ci cos z Sklepu I-Netowego Niemieckiego: http://www.preiswertes-feuerwerk.de/Bomben...Tigers::81.html Quote
0 Arturo 17 Author Posted January 24, 2009 Heh dzięki i paczka nie będzie tak droga jak z Ameryki, a tak przy okazji to znalazłem coś podobnego z Jorge Film Quote
0 kameleon 1 Posted January 24, 2009 Heh dzięki i paczka nie będzie tak droga jak z Ameryki, a tak przy okazji to znalazłem coś podobnego z Jorge Film Tak znalazłeś właśnie to co szukasz tylko że to jest firma która działa na terenie holadni i w polsce trudno dostać niektóre rzeczy z ich oferty Quote
0 Mar3kkk 0 Posted January 24, 2009 rzeczy się pisze. a tak wogóle to tak jak mówi kameleon, nie dostaniesz tego u nas. Quote
0 witus 0 Posted January 24, 2009 Heh dzięki i paczka nie będzie tak droga jak z Ameryki, a tak przy okazji to znalazłem coś podobnego z Jorge Film Owszem, jest to single shot, ale jest on dostępny w Holandii. Polski Jorge też ma w ofercie single shoty, ale niestety nie są one w zasięgu zwykłego użytkownika - potrzeba mieć na nie uprawnienia. A szkoda, bo ładne widowisko można byłoby z nich zrobić (niekoniecznie mówię tutaj o tych z eksplozjami) Quote
Question
Arturo 17
Witam wiecie może co to są za moździerze ?
a tu efekt
25 answers to this question
Recommended Posts