Jorge 0 Posted January 3, 2009 Nazwa : JA007 Masters Of FireZdjęcie : http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1711Cena detaliczna : 36.90złCzy ktoś miał ten zestaw ??? Podobno Bardziej Się Opłaca Kupić Speed IVCo o Tym Myślicie?Pozdrawiam : Jorge Quote
mantis 488 Posted January 3, 2009 Jak się nie ma dostępu do hurtowni, a chce się mieć Speed IV, to warto wsiąść ten zestaw w Intermarche za 36,99zł. Może nie kupowałem tego zestawu, ale miałem okazje widzieć go w akcji podczas ostatniego Sylwka.Kupując zestaw po najniższej cenie hurtowej: 36,20 złKupując wszystko oddzielnie po najniższej cenie hurtowej: 32,25złSpeed IV - 19,50 zł3 Neony - 8,60 złAlbatros - 1,30 złZimne Ognie - 0,45 zł2 Rzymskie Ognie - ok. 1,00 zł2 Fontanny - ok. 1,50zł Quote
FireMan 0 Posted January 7, 2009 Miałem ten zestaw w tym roku i jest to bardzo opłacalna inwestycja(chociaż same rakiety speed IV wyszły by taniej).Rakiety jak każdy wie są niesamowite , więc nie ma co komentować.Albatrosów miałem na tyle(jeszcze zostały) , że mimo widowiskowego efektu(lecą naprawdę wysoooko) , po prostu szybko mi się znudziły.Co do fontann , są niesamowite.Mimo rozmarów , po prostu maja szanse konkurować z fantazją. Quote
FireworksFanF1 0 Posted February 25, 2009 Może więcej na jego temat bo jeżeli nic się nie zmieni,znajdzie on się w moim stuffie...Jakie efekty mają rakiety "Neon"? Quote
Peper 0 Posted December 4, 2010 Mógłby ktoś wstawić filmik z tą fontanną której nie nadano nazwy . Bo są dwie Niagara i właśnie ta druga bez nazwy ... Quote
Recommended Posts