Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Symbol - TB161Nazwa - SkyscraperIlość strzałów - 18Kaliber - 30mmOpis efektu - Czerwone ogony przechodzące w srebrne peonie i srebrne palmy. Niebieskie ogony przechodzące w kolorowe peonie zakończone trzeszczeniem i srebrne palmy.Film - http://pl.youtube.com/watch?v=dC6sBNU6o0w&...re=channel_pageCena - 55złSuper wyrzutnia za w miarę dobrą cenę, tym bardziej że ładunki są w układzie I oraz W.Wyrzutnia strzela pięknymi palemkami ze srebrnymi gwiazdkami oraz trzeszczeniem. Uważam, że wyrzutnia ta jest naprawdę bardzo ładna a na uwagę przede wszystkim zasługuje to, że pociski nie lecą tylko pionowo ale także w układzie FAN.Dodam także, że szata graficzna tej wyrzutni jest bardzo ładna, tym bardziej że znajduje się na niej jeden z warszawskich wieżowców Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Tak patrze na film... I efekt mi przypomina wyrzutnię JW39 NEW Show of Fireworks, również są takie efekty komet które lecą na wszystkie strony na niebie, a na żywo to jest świetne.Luknij na ten filmik - http://pl.youtube.com/watch?v=7OEyfcBipUo&...re=channel_page i powiedz czy to było mniej więcej coś takiego bo jeśli tak to naprawde postaram się ją kupić, JW39 NEW była świetna a jak dodać do tego układ FAN to będzie istne cudo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Luknij na ten filmik - http://pl.youtube.com/watch?v=7OEyfcBipUo&...re=channel_page i powiedz czy to było mniej więcej coś takiego bo jeśli tak to naprawde postaram się ją kupić, JW39 NEW była świetna a jak dodać do tego układ FAN to będzie istne cudo ;] No powiedzmy, że efekty podobne. Jak będziesz mieć dostęp do tej wyrzutni to bierz bez gadania, naprawdę dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Wyrzutnia prezentuję się równie efektownie jak JW165.Mimo wysokiej ceny jak za 18 strzałów , to efekt naprawdę powala.Efekt jest rozłożysty , lecz brakuje mi jakiegoś konkretnego finału w...układzie FAN.Gdyby dołożyć 2 strzały i na finał poleciało 5 pocisków w układzie FAN , mogłaby to być jedna z najlepszych pozycji bijąca na głowe JW42 BC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Powiem krótko jakbym miał dostęp do hurtowni Tropica to pewnie bym ją kupił. Układ z tego co widziałem to FAN + I a nie W + I, ale to szczegół. Jeśli chodzi o sam układ strzelania bardzo zbliżony do Condora z Jorge. W sumie cena nawet przyzwoita. Moja ocena 7,5/10.A jeszcze jedno to "trzeszczenie" to crcling się zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 NO super ta wyrzutnia bardzo ładny efekt nawet długo się utrzymuje na niebie bardzo mi się podoba na pewno kupie tom wyrzutnie moja ocena 9/10 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Kolejna wyrzutnia Przedstawiająca jak dobrą firmą jest Tropic Wyrzutnia na filmie wypadła bardzo dobrze na żywo na pewno była o wiele lepsza Co do ceny nie można się przyczepić jej cena jest przystępna jak na takie efektyMoja ocena 9/10 Niestety nie mam możliwości jej zakupu chyba że na FajerwerkiMarket Będzie w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi