mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Zapraszam na tą stronę :arrow: www.pyroreports.com. Można z niej ściągnąć wiele filmów z pokazów fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Bardzo fajna strona. Ściągnołem już trzy filmy. Nie trzeba się rejestrować, a filmy w świetnej są jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dzisiaj o 19,50 w Chynowie/k.Zielonej Góry był nawet nawet fajny pokaz !!Może jutro dam zdjęcia ! aha trwał on chyba z 5-7min !! :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Filmik pokazu pirotechnicznego zorganizowanego z okazji otwarcia Carrefoura. Zajmuje 34MB.http://rapidshare.com/files/23838277/Carre..._pokaz.wmv.html Efekty na pokazie były przepiękne, szkoda tylko, że był krótki i były długie odstępy pomiędzy kolejnymi schematami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Świetny pokaz, bardzo ładne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mi też pokaz się bardzo spodobał. Szczególnie szelki były ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavasss 0 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ok., więc poszperałem na necie i oto znalazłem wzmiankę, że 23.06.2007 w Gdańsku organizowana jest przez miasto Noc Świętojańska połączona z koncertem gwiazdy i pokazem sztucznych ogni.Kto chętny to jedzie ja chyba się wybiorę miło będzie odwiedzić Gdańsk na weekend i do tego popatrzeć na fajny pokaz. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Znalazłem na necie fajny filmik.Nie wiem gdzie go umieścić , więc ładuje go tu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavasss 0 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dziś o 22.00 będzie pokaz Pirotechniczny gdzieś we Wrocławiu takie inf. usłyszałem w TV więc kto w pobliżu szykuje się mu fajna nocka niestety dla mnie to za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=MBherE1PXYU&...feature=relatedBardzo fajny amatorski pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi