cebula 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Hehe nie śmiejcie się, ale w tym roku mam tylko 45 zł na fajerwerki.Pytanie do was który wariant byłby lepszy:IHot, Kung-Fu, SfinxIIMoździerz, Hot, ArcticNie mam ani grosza więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Oczywiście lepszy plan I. Super wyrzutnie i bardzo dobry zestaw. Z takim planem będziesz miał dużo zabawy i ładne efekty. Plan II w porównaniu do I jest kiepski. Ładunki z moździerza nie dorównają tym z JW97, a jest ich mniej.Więc śmiało bierz produkty z planu I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zdecydowanie Hot, kung fu i Sfinx. Świetne efekty w postaci Sfinxa i Hota a także będziesz miał trochę zabawy przy kung-fu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zdecydowanie plan pierwszy.Piedrółki , rakiety i dwie dobre wyrzutnie - najlepszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kometa 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 oczywiście plan 1 2 dobre wyrzutnie i zestaw z którym będziesz miał dużo zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Plan I z tym że zamiast hota wziął bym arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jimie 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jadę jutro po Sfinxa,hot'a,arctica i 2xkung fu, pewnie coś do tego jeszcze dojdzie, jakiś moździerz+pierdółki ale zobaczymy Mówicie że sylwester powinien być z takim stuffem udany? :mrgreen:Patrząc po filmach i opiniach userów na pewno plan I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Tak to jest bardzo dobry stuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jack119 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Plan I to najlepsze co kupisz za tą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja zamiast sfinxa wybrałbym moździeża dla tego też zaznaczyłem wariant II arctic i hot też sie przyda:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukiz123 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Wariant I jest o niebo lepszy w porownaniu z warianten II (pod wzgledem- masz lepsze efekty w wariancie I niz w II za ta sama cene xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zamiast oddać głos bo jest ankieta to wy piszecie to posty które mało wnoszą'plan I ofc jest he best'SPAM I SIANO :oops: ale że tak można to żeby moja uwaga nie została potraktowana jako spam niby to Sfinx, Kung Fu i Hot będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cebula 0
Hehe nie śmiejcie się, ale w tym roku mam tylko 45 zł na fajerwerki.
Pytanie do was który wariant byłby lepszy:
I
Hot, Kung-Fu, Sfinx
II
Moździerz, Hot, Arctic
Nie mam ani grosza więcej
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi