bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 To taki sklep typu "różne bzdety" . Dziś do niego zaszedłem, patrzę - fajerwerki. Podszedłem bliżej, obejrzałem, okazało się, że wszystko to Hestia. Podam ceny kilku produktów:-Super Piccolo - 2 zł-Diabełki - 1 zł-Hammer Petard - 2,50 zł-Korsarz - 3 zł-V-Power - 9,80 złZauważyłem jeszcze ceny dwóch produktów:-ogromna rakieta(nazwy nie zauważyłem) 31,80 zł-wyrzutnia Midnight 24 złWłaściciel powiedział mi, że przed Sylwestrem fajerwerki mogą stanieć nawet o 50 % !Sklep mieści się przy ulicy 3 maja w Hajnówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 a nie wiesz czy w tym sklepie mozna kupowac przez inetrnet? jakis adresik czy cuśś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Nie można kupować przez internet Gonska. To jest jak biedra czy real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 ahaa cos takiegoo :mrgreen: nie wiedziałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Niezupełnie - to jest niezbyt duży sklepik, ale za to pół wnętrza jest zastawione fajerwerkami :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ceny jak na bazarze , więc trochę drogo.Nawet jeśli będzie przecena o 50% , to nadal będzie drogo , ale zdecydowanie bardziej sie będzie opłacało kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ale i tak najtaniej w Hajnówce. Na bazarach w zeszłym roku pikolaki szły po...(nie czytaj, jesli nie chcesz zemdleć) 5 złotych!!!A jajka dinozaura po... 1 zł sztuka!!!W następną sobote jadę z ojcem do miasta, pójdę na zaplecze sklepu i postaram się zapisać więcej cen. [ Dodano: 2009-04-24, 11:55 ]Byłem tam 2 dni temu i się okazało, że CAŁY ROK są fajerwerki :mrgreen: Gdyby tak jeszcze wprowadzili inne firmy... kupiłbym tam cały stuff :-D [ Dodano: 2009-07-06, 13:44 ]Dziś byłem tam znowu, musiałem kupić coś innego, wchodzę, a tam przy wejściu obok plakatu Hestii wielki plakat Tropic :-DJeśli jest tam coś ciekawego i taniego (teraz fajerwerki nie były wystawione na widok), to chyba tam sobie coś kupię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi