Ron 0 Posted August 25, 2008 Symbol: P9803Nazwa: JadeCena: 45 PLNZdjęcie: http://www.speed-fajerwerki.pl/produkty.ph...iety&id=290Opis: Zestaw 14 rakiet. Opis efektów: trzeszczące gwiazdy + czerwone i zielone peonie + złote błyski + srebrne błyszczące purpurowe fale + złote i czerwone fale.Co myślicie o tych rakietkach, wyglądają na dość pokaźne a cena jest cudowna. Może ktoś z was je miał ? Quote
kameleon 1 Posted September 17, 2008 Witam Dzisiaj bylem w sklepie z fajerwerkami i widzialem te rakiety bardzo sie zawiodlem te najwieksze sa troche wieksze od rakiet Voo doo :neutral: a wiec efekt tez nie bedzie ciekawy moim zdaniem film moze zalatwie o ile bedzie na plycie komety a jak nie bedzie to trudno Quote
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Posted October 2, 2010 Ja sie na tych rakietach nie zawiodłem,miały spore efekty i dość silny odrzut podczas startu. Quote
velibrum 12 Posted December 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LfbROSg55M42 rakietki z tego zestawu.Red Wave ze względu na połamany kijek nie poleciała w górę. Quote
Karlicz3k 0 Posted December 15, 2010 Mialem te rakiety na sylwestrze rok temu i powiem tak: za wysoko leca przez co efek jest nie do konca satysfakcjonujacy. Ale te 4 najmniejsze wymiataja Quote
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Posted December 15, 2010 Jak za 34 zł Kometa wypuściła dobre rakiety nie ma co narzekać.Ale rakiety to rakiety są słabe lepiej kupować szelki albo bombki 2 cale. Quote
tomszak 1 Posted December 15, 2010 W tych duzych zestawach przewaznie te najmniejsze maja najlepszy efekt... Quote
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Posted December 15, 2010 Często tak bywa,te małe rakiety najlepsze. Odpalałem 3 rakietki 2 Duże i 1 średnią (Red Wave) i Purple Wave Golden Glitter i przyznam że są nawet nawet efekty najgorsze są w tych średnich. Quote
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Posted November 4, 2012 Rakiety nigdy nie będą miały dobrego efektu.Moim zdaniem najlepiej kupować np tanie rakiety JR-4 do zabawy i nimi strzelać, bo ten zestaw pod względem efektów jest kompletnie nie opłacalny. Quote
endriu123457 59 Posted November 6, 2012 Dobre rakiety dla miłośników rakiet ale ja bym zabrał Absoluty Quote
Recommended Posts