Jimie 0 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Symbol: W504Nazwa: Mały KamikadzeOpis: motyl ze strzałemZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1668.jpgFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=t9SljYJeq5I&NR=1 (by Fireman)Cena hurtowa: ok. 0,75 zł/sztukaChciałbym poznać wasze opinie na temat tego motylka, a szczególnie osób które mogą porównać je do dużych kamikadze. Z moich orientacyjnych informacji, wynika że wg cen hurtowych 1 Duży kamikadze=2 małym kamikadze. Czy taki sam znak ,,=" można postawić jeśli chodzi o efekt?EDIT: znalazłem film Ale nie miałem tych motylków, więc dalej proszę o oceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No tak cicho nikt nic nie pisze więc ja się wypowiem miałem tylko 1 szt. na odpuście sobie kupiłem za 1.50 :neutral: :???: super kolorowy wir a huk jak big corsair z jorge albo jak duży korsarz z hesti :razz: nawet mi się podobał polecam 9+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Bardzo fajny motyl dalem za niego 50gr dobry przed godziną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2_94PL 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 ja osobiscie wole te wieksze motyle , kupuje je co roku a tych malych nigdy nie widzialem na oczy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piro 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 jak pisze maciek1220 są fajne do zabawy przed północą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny10 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Te male , az takie ciche tez nie sa , duze Kamikadze sa lekko glosnejsze i wyzej leca , jednak wedlug mnie bardziej oplacalne sa male :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Bardzo fajne motyle! Mam ich jeszcze z 9. Lecą dość wysoko i huk też niezły.Popieram zdanie przedmówcy. Te motyle są bardziej opłacalne od dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Rzeczywiscie sa mam ich jeszcze trzy. Bardzo fajne motylki nie mialem niewypalow a jak mialem duzego to tylko wybuchl na ziemi moze to taki przypadek ale lubie male daje 9+/10 jak poprzednicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Super motylki. Tylko jeden nie wyleciał ale wybuchł na ziemi. Polecam, huk na końcu dosyć głośny. Chyba jedne z najlepszych motylków. A cena bardzo wygórowana za niego nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Całkiem tanie, w sam raz do zabawy przed godziną zero, miałem i uważam ze są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilosz 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Co roku je mam. Według mnie są wiele lepsze od większych i zapewne tańsze. Mam ich jeszcze 12 i mam ochote je odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum,kupiłem W504 Mały Kamikadze i odpalam pierwszą, idzie w górę ale strzału nie było,myślę sobie może jakaś felerna,odpalam drugą to samo,nie wiem co o tym myśleć, a teraz tak patrze na fakturę, przecież ja zamawiałem dwa opakowania po 12 sztuk a oni mi przysłali jedną ;/ Podobno Arssion to dobra firma ale chyba jednak nie do końca.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol 6 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 moje wszystkie wybuchają odpaliłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum,kupiłem W504 Mały Kamikadze i odpalam pierwszą, idzie w górę ale strzału nie było,myślę sobie może jakaś felerna,odpalam drugą to samo,nie wiem co o tym myśleć, a teraz tak patrze na fakturę, przecież ja zamawiałem dwa opakowania po 12 sztuk a oni mi przysłali jedną ;/ Podobno Arssion to dobra firma ale chyba jednak nie do końca.Pozdrawiam Napisz / zadzwoń do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja miałem kilka niewypałów , więc nie mam o nich najlepszego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Napisałem do nich maila i odpisali że może taka partia przyszła z Chin,jak wiadomo co chińskie u nas się nie sprawdza hehe,a co do drugiego opakowania petard,po prostu zapomnieli i wyślą piorytetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Napisałem do nich maila i odpisali że może taka partia przyszła z Chin,jak wiadomo co chińskie u nas się nie sprawdza hehe,a co do drugiego opakowania petard,po prostu zapomnieli i wyślą piorytetem Mam dla Ciebie złą wiadomość, wszystkie fajerwerki w Polsce są Made in China ;D Mi partia ze zeszłego roku idelanie odpalała. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mam dla Ciebie złą wiadomość, wszystkie fajerwerki w Polsce są Made in China ;D Mi partia ze zeszłego roku idelanie odpalała. Pozdrawiam serdecznie No ja wiem, tak zażartowałem ,a tu filmik felernych petard, wszystko tak jak powinno ale nie ma końcowego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Kiepsko, kiepsko. Albo zmienili efekt w co wątpię, albo jakiś pan z dalekiego wschodu wypił za dużo sake. Oby to 2 chociaż współczuję Tobie, może daj znać jak całe opakowanie odpalisz, możliwe że taka przypadkowa partia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mam 12szt. tego artykułu mam nadzieję że będzie huk we wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Mam 24szt, osobiście nie jestem fanem małych kamikadze, wole zwykłe duże, ale teraz stawiałem na zabawę.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dostałem drugą paczkę dzisiaj i od razu wypróbowałem i niestety dalej to samo,one wyglądają zupełnie inaczej niż obrazek jest na ich stronce,więc nie kupujcie od nich czyli Arssion kamikadze bo się załamiecie Pokaże wam ,,podróby'' kamikadze które zamówiłem przez neta myśląc że będą się prezentować tak jak na setkach filmów krążących w siecihttp://zapodaj.net/581b667a98fe5.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/be0e66cdff61d.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dostałem drugą paczkę dzisiaj i od razu wypróbowałem i niestety dalej to samo,one wyglądają zupełnie inaczej niż obrazek jest na ich stronce,więc nie kupujcie od nich czyli Arssion kamikadze bo się załamiecie ://> Pokaże wam ,,podróby'' kamikadze które zamówiłem przez neta myśląc że będą się prezentować tak jak na setkach filmów krążących w siecihttp://zapodaj.net/581b667a98fe5.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/be0e66cdff61d.jpg.html tak się przyglądam swoim kupionym na bf i mają inna poligrafię niż na zdjęciu udostepniony na stronce a do tego mają inną niż twoje sam nie wiem czego ma sie po nich teraz spodziewać na szczęście mam tylko 1 paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dostałem drugą paczkę dzisiaj i od razu wypróbowałem i niestety dalej to samo,one wyglądają zupełnie inaczej niż obrazek jest na ich stronce,więc nie kupujcie od nich czyli Arssion kamikadze bo się załamiecie ://> Pokaże wam ,,podróby'' kamikadze które zamówiłem przez neta myśląc że będą się prezentować tak jak na setkach filmów krążących w siecihttp://zapodaj.net/581b667a98fe5.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/be0e66cdff61d.jpg.html czy te które przedstawiłeś na zdjęciu mają na końcu huk ?? tak się przyglądam swoim kupionym na bf i mają inna poligrafię niż na zdjęciu udostepniony na stronce a do tego mają inną niż twoje :P/> sam nie wiem czego ma sie po nich teraz spodziewać na szczęście mam tylko 1 paczkę :P/> Także mam z BF i są takie same jak na zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dzisiaj kolega przyniósł małego kamikadze i odpaliliśmy fajne motyle za niewielką cenę. Polecamendriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi