Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 - rzucam palenie [chociaż wątpie że się uda xd]- rzucam ostre picie [100%]- poprawiam się w nauce :twisted: [dla kasy oczywiście ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja mam zamiar poprawić się w nauce i wziąść się za siebie... skączyć ze słodkim a zacząć uderzać w worek ćwiczyć na siłowni itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja mam sporo ale napisze takie 1 główne, PRZESTAĆ CAŁY CZAS MYŚLEĆ O SYLWESTRZE.Życie jest zbyt krótkie żeby żyć tylko od sylwestra do sylwestra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 1)Nigdy nie marnować kasy na małe rakiety i wyrzutnie.Strata czasu , chęci do życia , a przede wszystkim pieniędzy.2)W tym roku na finał użyć TB2343)Zmontować cyfrowy system do odpalania.4)Dostać się na AGH5)Wreszcie kupić tego lapka i nowy TV6)Rzucić palenie(nie tylko tytoniu) oraz nie pić przynajmniej do połowy lutego7)Zdać prawko za pierwszym razemTo będzie duża część postanowień/planów na ten rok.Najważniejsze jest 1(jak tylko mi taka myśl przyjdzie kolega ma mnie je**ąć ile ma siły w ręce !) 4 i 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 1)Nigdy nie marnować kasy na małe rakiety i wyrzutnie.Strata czasu , chęci do życia , a przede wszystkim pieniędzy.2)W tym roku na finał użyć TB2343)Zmontować cyfrowy system do odpalania.4)Dostać się na AGH5)Wreszcie kupić tego lapka i nowy TV6)Rzucić palenie(nie tylko tytoniu) oraz nie pić przynajmniej do połowy lutego7)Zdać prawko za pierwszym razemTo będzie duża część postanowień/planów na ten rok.Najważniejsze jest 1(jak tylko mi taka myśl przyjdzie kolega ma mnie je**ąć ile ma siły w ręce !) 4 i 7. OFFTOPJeżeli opatentujesz ten cyfrowy system odpalania to ja poprosze instrukcje jak to złożyć : ) XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 moje postanowienia *więcej czasu poświęcać nauce *zacząć systematycznie ćwiczyć (akro )*więcej oszczędzać na fajerwerki*mniej pizdrółek więcej wyrzutni*wziąść się za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja mam tylko 3 postanowienia:1. Znaleźć w końcu jakąś normalną dziewczynę ^^.2. Na kolejnego sylwestra kupić same konkretne wyrzutnie.3. Wygrać ligę w cs'a ^^.Na oceny w szkole nie narzekam więc nie uwzględniam tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroRuszek 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 :arrow: Zdać prawko. :arrow: Na sylwestra 10/11 kupić jakieś większe wyrzutnie a nie jak w tym roku. :arrow: Matura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Postanowień nie dotrzymuje ale może coś się zmieni w tym roku: :arrow: lepsze oceny w szkole :arrow: więcej ćwiczyć :arrow: nie żałować kasy na zachcianki :arrow: i ogólnie by żyło się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaFireworkS 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 -Lepsze oceny-Więcej oszczędzac-Wziąśc sie za siebie-Dłużej planowac sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 -zbierać po 200 zł miesięcznie na sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 :arrow: Uzbierać na Sylwestra 2010/2011 1200zł :arrow: Wbij 100 lvl w Grze :arrow: Mieć Średnią 4.0 :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek98 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Moje postanowienia:mieć czerwony pasek na koniec gimnazjummieć dużo punktów w testach i jeszcze kilka rzeczy mniej istotnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 :arrow: Uzbierać na Sylwestra 2010/2011 1200zł :arrow: Wbij 100 lvl w Grze :arrow: Mieć Średnią 4.0 :grin: 1. Nie dano mi tego wydaje sporo mniej xd2. nie dano mi tego bo mam 74 lvl xd3. nie dano mi tego bo mam trochę niższą xdhahaha :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Po 1 POPRAWIĆ OCENY !!Po 2 Zacząć zbierać kasę na sylwka 2011\2012 już od styczniaPo 3 Kupić Worek Treningowy i ćwiczyćPo 4 Przyłożyć się do treningów (trenuję tenis ziemny)Po 5 Nie zawieść samego siebie, rodziców i przyjaciół.Po 6 Wystrzelić Delova Rana 3" w sylwka Może to że wszyscy widzą jakie mam postanowienia będzie jakaś mobilizacja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 1.Dojść do bicepsa 422. Wyrzeźbić ciało3. Mniej pić4. Zdać prawko za pierwszym razem5. Pobzykać ;DDD6. Kupic samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejrio 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 -zdać prawko-przejść do następnej klasy ;D-kupić większy motor-i zacząć odkładać hajs na fure ;D-przestać przeklinać (oby m isię to udało)-zdrowiej się odżywiać- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 A ja tak: Po 1:Muszę poprawić oceny Po 2:Muszę zbierac kasę na sylkwa 2011/2012 Po 3:Muszę się zdrowiej odzrzywiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Będe mieć lepszego stuffa niż rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 A ja mam takie/oweLepsza nauka chociaż i tak się nie spełniaNazbieram dużo więcej kasy na fire aa bo w tym coś tam brakowało ( jak zwykle )i w tym roku moje postanowienie to zdać 3gim i dostać się do technikum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zawsze sobie mówie ,że na nastepnego sylwka wydam więcej kasy i kupie dużo kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Lepsze wyniki w nauce Zbieranie kasy na o wiele lepszy stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Lepsze wyniki w nauce :P/>Zbieranie kasy na o wiele lepszy stuff. :)/> Ja tak samo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi