Skocz do zawartości

[Grvby] Skromnie i spokojnie 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

W tym roku będzie skromniej niż w poprzednich latach. Myślę że dokupię sobie jeszcze jedną może dwie wyrzutnie i jakieś pierdoły do zabawy przed północą. Jak co roku chłopaki z OSP swoją cegiełkę dorzucą po świętach, szykuje się trzeci rok z rzędu sylwester z OSP :) 

ALBERT Candy MountainAC25-100-1

RIAKEO Aurora HF24716Q x2

RIAKEO Cyber World D HF2391S x2

PYROSHINE Vortex D25S-F2S30F

PYROMORAVIA North World PMB25N x2

Wachlarze PIROMAX  PXL/1.0/T02  PXL/1.0/M06   PXL/0.8.MT02 x2 

TOMASZEK TR17 Assorted Rocket 6szt.

FP3 BLUE UNIVERSE 

LUPO P1 x3

Mam jeszcze trochę rakiet z poprzednich lat, na podsumowaniu w grudniu wrzucę fotkę :) 

93edoth.jpeg

Edytowane przez Grvby
Opublikowano

Wodze ze stanowczo postawione no nowych producentów. Sam jestem ciekaw tych kostek🤔 

Opublikowano

North World - gwizdołki z cracklingową chmurą. Rarytasik od czeskiego importera.

Assorted Rockets - zdaje się, że ten słynny tytan z cracklingiem. Policzyli 10.

Candy Mountain - widuję różne partię i etykiety tej wyrzutni. Twoja wygląda mi na 2025 lub na 2026 - przynajmniej na nagraniach oficjalnych wygląda na dużo lepszą niż wersje 2022, 2023, 2024. W każdym razie jest tu przesyt różnych kolorów większy niż podczas brazylijskiego karnawału. Bardzo kuszą te intensywne kolorki na nagraniach. Jak dla mnie perełka wśród multikolorowych wyrzutni.