skowyt1627 19 Opublikowano 19 godzin temu Witam wszystkich! W tym roku zakupy zacząłem znacznie wcześniej niż zazwyczaj. Mam nadzieję, że w tym roku będzie solidnie Pierwsza paczucha poniżej, czekam na kolejne! Cytuj
mantis 586 Opublikowano 3 godziny temu Zakup tematyczny i kompozycyjne, kolorystycznie spójny. Z chęcią poznamy resztę zapowiedzianych zakupów. Rok temu umieściłeś w temacie słowo "skromy", ale już teraz widać, że ten rok będzie na bogato. Cytuj
skowyt1627 19 Autor Opublikowano 1 godzinę temu Kolejne rakiety do kolekcji. Czekam jeszcze na 2 kosteczki Oj jest podniecenie w tym roku XD 2 godziny temu, mantis napisał(a): Zakup tematyczny i kompozycyjne, kolorystycznie spójny. Z chęcią poznamy resztę zapowiedzianych zakupów. Rok temu umieściłeś w temacie słowo "skromy", ale już teraz widać, że ten rok będzie na bogato. Od kilku lat chciałem rozpocząć zbieranie wraz z początkiem roku. W końcu mi się to udało, zobaczymy jak wyjdzie to wszystko na koniec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi