Martino30 27 Opublikowano 16 Stycznia Witam w Nowym Roku na początek z racji dobrej ceny TB77 NIGHT FEVER z kal 25mm od Tropic miałem jedna na sylwestra która dała czadu piękne brokatowe korony wiec ponownie zagosciła w wiekszej ilosci i powoli zaczynamy zbieranie . Kolejne polowanie to plan zakupowy na 2 x PXC219 No Limits , 2 x Final Attack od sr pyro i fontanny no limits od piromaxa PXF212. Cytuj
Moloch 199 Opublikowano Poniedziałek o 19:52 Bardzo szkoda, że Tropic ma teraz tak wysokie ceny Cytuj
Martino30 27 Autor Opublikowano Poniedziałek o 22:31 Byłem tydzień temu w hurtowni Tropic i maja rabat -30 % chyba przez cały Styczeń przy większych zakupach lub wielo sztukach więc duzo nie zapłaciłem . Cytuj
Martino30 27 Autor Opublikowano Czwartek o 08:29 Rakiety Hukowe wjechały na salony bardziej kolekcjonersko niż do wystrzelenia trochę szkoda ze jak coś fajnego wchodzi na rynek i zaraz znika albo zaprzestają produkcji. Cytuj
mantis 586 Opublikowano Czwartek o 10:50 Wziąłeś wszystko to, co najbardziej renomowane z hukowych rakiet na ten moment. Bardzo podoba mi się ten tematyczny i kolekcjonerski zakup. Rakiety wraz z opakowaniem są same w sobie estetyczne. Gdybym miał dom jak pałac, to zrobiłbym sobie wystawkę z takich rakiet. 1 Cytuj
Martino30 27 Autor Opublikowano wczoraj o 08:30 Taki smaczek znalazłem jeszcze schowany gdzieś w czeluściach kartonów COBRA od Pentapolis gwizd+huk 2 Cytuj
Moloch 199 Opublikowano 17 godzin temu O też gdzieś cobry jeszcze się walają chyba trzeba w tego sylwestra odpalić Cytuj
Martino30 27 Autor Opublikowano 59 minut temu Aż zal wystrzelić te COBRY chyba zostaną ze mna na dłuzej sentyment do huku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi