Martino30 25 Opublikowano Piątek o 16:03 Witam w Nowym Roku na początek z racji dobrej ceny TB77 NIGHT FEVER z kal 25mm od Tropic miałem jedna na sylwestra która dała czadu piękne brokatowe korony wiec ponownie zagosciła w wiekszej ilosci i powoli zaczynamy zbieranie . Kolejne polowanie to plan zakupowy na 2 x PXC219 No Limits , 2 x Final Attack od sr pyro i fontanny no limits od piromaxa PXF212. Cytuj
Moloch 199 Opublikowano Poniedziałek o 19:52 Bardzo szkoda, że Tropic ma teraz tak wysokie ceny Cytuj
Martino30 25 Autor Opublikowano Poniedziałek o 22:31 Byłem tydzień temu w hurtowni Tropic i maja rabat -30 % chyba przez cały Styczeń przy większych zakupach lub wielo sztukach więc duzo nie zapłaciłem . Cytuj
Martino30 25 Autor Opublikowano 3 godziny temu Rakiety Hukowe wjechały na salony bardziej kolekcjonersko niż do wystrzelenia trochę szkoda ze jak coś fajnego wchodzi na rynek i zaraz znika albo zaprzestają produkcji. Cytuj
mantis 586 Opublikowano 1 godzinę temu Wziąłeś wszystko to, co najbardziej renomowane z hukowych rakiet na ten moment. Bardzo podoba mi się ten tematyczny i kolekcjonerski zakup. Rakiety wraz z opakowaniem są same w sobie estetyczne. Gdybym miał dom jak pałac, to zrobiłbym sobie wystawkę z takich rakiet. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi