Pyrolo 82 Opublikowano wczoraj o 22:05 ... A wszystko zaczęło się w tamtym roku przy okazji wyjazdu na sylwestra ... Nie chciałem jechać, wzbraniałem się, mówiąc że mam dość pokazów, strzelania i wszystkiego związanego z pirotechniką... pewna duszyczka namawiała " chodź, będzie fajnie, ODMULISZ SIĘ " ... Pojechałem, no i się odmuliłem No ale wracając do tematu, standardowo coś zostało (tak było tego za dużo) a zostało ; A przy okazji noworocznych wyprzedaży wpadło małe co nie co w małym kalibrze ; Co dalej ? Teoretycznie wiem już co chce dokupić, zobaczymy jak ceny będą sie kształtować . Plan na ten rok delikatnie, mały pokazik dla traydcji bo pojedyncze strzelanie wgl mnie nie bawi no chyba że kaliber " 50 " . Będzie widać . Pozdro i do następnego Cytuj
Pyrolo 82 Autor Opublikowano 12 godzin temu 8 minut temu, Moloch napisał(a): Gdzie kupowałeś np. happy puppy? TF, albion i pm/ odpalaj, taxi piromaster Cytuj
Moloch 197 Opublikowano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Pyrolo napisał(a): TF, albion i pm/ odpalaj, taxi piromaster Tropic zawsze na propsie Albion też daje radę A pozostałości no co tu dużo mówić, top topów. Tylko ten Stand Aside strasznie drogi się zrobił, nie warty swojej ceny teraz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi