lukaszek555 10 Opublikowano 5 godzin temu Wydaje mi się że mój stuff na sylwestra 2026/27 można uznać za gotowy Wszystko udało się kupić z wyprzedaży na firefactory, piroandrzej, odpalaj. Ze wszystkich kostek będzie robiony pokaz, którego jeszcze nie zaplanowałem do końca, na pewno na sam początek będzie Argento Orange Crosette, z kolei na finał kątówka ONE od Triplexa. W tym roku zdecydowałem się nie iść w większe kalibry, ponieważ po Thermo którego odpalałem w sylwestra 2025 pozostał mi niesmak. Kostkę Argento Harpyie kupiłem ze względu na niespotykane efekty, byłem pod wrażeniem jak je zobaczyłem na filmikach (których nie ma zbyt wiele). Wleciał też jeden z hitów poprzedniego roku czyli TW710. Z rakiet udało się dorwać w fajnej cenie Shellki od ZomBuma, będę miał porównanie do Lunaticów z poprzedniego roku Nie mogło też zabraknąć wilczków. Do tego zapas Cyrko, krążą plotki że w tym roku nie będą już produkowane ale ciężko powiedzieć ile w tym prawdy. 1 Cytuj
BumBumBang 8 Opublikowano 5 godzin temu Faktycznie już kompletny zestaw. Wszystkiego po trochu. Polecam Orkę, mała niepozorna kostka, a robi hałas i efekt. Wulkany No limita, chyba najbardziej opłacalne na rynku, porządny efekt w rozsądnej cenie. Ta wyrzutnia od Tomaszka wygląda świetnie. 1 Cytuj
Moloch 197 Opublikowano 5 godzin temu Albo grubo albo wcale The One napewno sprawdzi się jako finał. Fontanny Piromaxa pod względem cena/jakość nie mają sobie równych lubię do nich wracać. Wyrzutnia Bite Me po filmach widziałem, że rozwala system. Wyrzutnia Orka również i mnie zaintrygowała swoją ceną . Podzielam Twoje zdanie co do Thermo, niestety aby robiły efekt te wyrzutnie 38-48mm muszą być odpalane 2 naraz. Pojedyńczo nie robią efektu. Najbardziej mnie zaintrygowała pozycja Argento Harpyie, ten krzykopisk, jest spotykany również w takich wyrzutniach jak Wampir, albo Goldbomber. Dzięki za inspiracje moze i ja się na podobną skuszę 1 Cytuj
mantis 583 Opublikowano 4 godziny temu Mając kompletny stuff przed końcem pierwszej połowy stycznia, można powiedzieć, że wykupiłeś cały chleb przed otwarciem piekarni. Harpyie robi dobry korkociąg w locie, a potem jeszcze pejzaż domalowuje. Orka sprawdzona kostka spośród małych, lekko zwariowana. Masz w kolekcji trochę gwizdowych i trochę hukowych tematów sprawdzonych przez forumowiczów. Przy takiej ilości cyrko, pewnie wypadłoby to rozłożyć na kilka dni, bo podczas sylwka 2025 odpalenie 4 paczek w jednej sesji już mi się mocno dłużyło. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi