Pyrolo 81 Opublikowano wczoraj o 17:27 Symbol - C49S-F3-F30C Importer - Mega Fireworks Ilość strzałów - 49 Kaliber - 30mm Jak w tytule - MEGA kostka , efekty wielkie, gęste i głośne . Bateria bardzo dynamiczna co gwarantuje istny roz-pier-*ol na niebie POLECAM !!! Brać, nie zastanawiać się Na filmie odpalone 2 szt. jednocześnie w 20m rozstawie . Cytuj
Bartosz 55 Opublikowano wczoraj o 18:57 Godzinę temu, Pyrolo napisał(a): Na filmie odpalone 2 szt. jednocześnie w 20m rozstawie . Z odległości widzę wygląda pięknie, a jeszcze dwie na raz Ja nagrałem pod samą wyrzutnią. Tuż nad głową też robi ogromne wrażenie. Zwłaszcza, że złoto opada bardzo nisko. Cytuj
PiroMan25 112 Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Również polecam. Długo szukałem jakiejś zetki na finał i nie za miliony. W końcu wybór padł na tą i nie żałuję. Bardzo duże efekty a dynamika idealna, nie za szybka i nie za wolna. Edytowane 8 godzin temu przez PiroMan25 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi