Pyrolo 81 Opublikowano Wtorek o 17:27 Symbol - C49S-F3-F30C Importer - Mega Fireworks Ilość strzałów - 49 Kaliber - 30mm Jak w tytule - MEGA kostka , efekty wielkie, gęste i głośne . Bateria bardzo dynamiczna co gwarantuje istny roz-pier-*ol na niebie POLECAM !!! Brać, nie zastanawiać się Na filmie odpalone 2 szt. jednocześnie w 20m rozstawie . Cytuj
Bartosz 55 Opublikowano Wtorek o 18:57 Godzinę temu, Pyrolo napisał(a): Na filmie odpalone 2 szt. jednocześnie w 20m rozstawie . Z odległości widzę wygląda pięknie, a jeszcze dwie na raz Ja nagrałem pod samą wyrzutnią. Tuż nad głową też robi ogromne wrażenie. Zwłaszcza, że złoto opada bardzo nisko. Cytuj
PiroMan25 112 Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Również polecam. Długo szukałem jakiejś zetki na finał i nie za miliony. W końcu wybór padł na tą i nie żałuję. Bardzo duże efekty a dynamika idealna, nie za szybka i nie za wolna. Edytowane 15 godzin temu przez PiroMan25 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi