Skocz do zawartości

HQC96S Pyroclash (Mega Fireworks)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol - HQC96S
Nazwa - Pyroclash
Ilość strzałów - 96
Kaliber - 30 mm
NEC - 1925,8 g 

koxADP9m.png

Bez sensu jest rozpisywanie się nad tym, bo to trzeba obejrzeć na własne oczy. I żaden film ani z bliska, ani z daleka i nie ważne jakim sprzętem nagrany nie odda nawet w połowie tego, jak to się prezentuje na żywo. Po prostu coś niezwykłego. A jeszcze odpalone na osiedlu w sąsiedztwie niskich 4-piętrowych bloków - zjadło całą okolicę 🤩Przeogromna rozpiętość efektów, różny układ strzelania, różna dynamika, ciekawe efekty - nic dodać nic ując. 

Opublikowano

Piękna pozycja, miałem ją dobrać do Extraordinary od Riakeo, ale w końcu padło na kilka kostek 38mm. Teraz żałuję, bo widzę jakość pierwsza klasa :) 

Strzelane chyba na Kasprowicza, co ? :D 

Opublikowano
12 godzin temu, Cristoffer napisał(a):

Piękna pozycja, miałem ją dobrać do Extraordinary od Riakeo, ale w końcu padło na kilka kostek 38mm. Teraz żałuję, bo widzę jakość pierwsza klasa :) 

Strzelane chyba na Kasprowicza, co ? :D 

Pozycja prima sort, więc naprawdę warto.

Tak jest :D Wrzeciono w ogniu 🎇

Opublikowano

Pyroshine lepszy poziom prezentuje niż Riakeo. 

Opublikowano
W dniu 7.01.2026 o 23:50, Moloch napisał(a):

Pyroshine lepszy poziom prezentuje niż Riakeo. 

A ja wybrał bym riakeo 😃

Opublikowano
10 minut temu, Kulina98 napisał(a):

A ja wybrał bym riakeo 😃

Rok temu miałem Riakeo, dwie polecane wyrzutnie [Krawalig i Peking Opera 1] a po Riakeo poszło SrPyro Bite Force. Nie zrobiło kompletnie efektu wow Riakeo, dosłownie strzelało tak samo jak dużo tańsze SRPyro. Więc nie ma sensu przepłacać za Riakeo moim zdaniem. Natomiast w tym roku miałem Pyroshine i zrobiło efekt mega wow. Efekty opadały do ziemi, mega ciekawe prawdziwe premium efekty. Które w jednym pocisku mialy 3-4 efekty. Riakeo to tylko brokatową koronę ma i to wszystko, do tej brokatowej korony dają jakiś dodatkowy efekt typu gwiazdka albo koński ogon. Zobacz sobie jak wygląda wyrzutnia Neptun od Pyroshine. Ja Riakeo mimo że bardzo czekaliśmy na forum na tego producenta jestem mega zawiedziony ot kolejny opadający złoty brokat, jak większość aktualnie na rynku 🤣