FireGorek1 2 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Stuff na Sylwestra 2025/2026. Skromnie w tym roku ale jest Pozdrawiam całe Forumfajerwerki.pl Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj
lukaszek555 10 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Tyskie i Tyrolska top Dobry zestaw, dzisiaj pierwszy raz miałem okazję odpalić Sharki 2g i zdecydowanie to najgłośniejsze 2g na ten moment. 1 Cytuj
Moloch 199 Opublikowano 1 Stycznia Nie ważne jaki stuff, ważne że się nie dajemy i strzelamy dalej. 1 Cytuj
Pioter 21 Opublikowano 1 Stycznia Kraina wędlin na pewno zrobiła robotę. Te pomniejsze rzeczy też potrafią dać sporo frajdy. Czasem jest tak, że mając bardzo dużo odpala się na siłę. Niby jest tego dużo a jednak radość niekoniecznie większa. Wyrzutnie z Hestii w tym sezonie sprawują się bardzo dobrze więc jestem pewien, ze finalnie sylwester się udał. Pozdrawiam 1 Cytuj
FireGorek1 2 Autor Opublikowano 1 Stycznia Jestem mile zaskoczony Hestią.Wyrzutnie hesti mimo małego kalibru na prawdę dały rade.Efekt był gesty i nie znikał w ułamku sekundy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi