konrad940 2 Opublikowano 30 Grudnia 2025 (edytowane) Witam, jak co roku jestem i ja a prezentuję się to tak. Edytowane 30 Grudnia 2025 przez konrad940 1 Cytuj
Pioter 17 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Bardzo ładnie, niech napis na wiadomej wyrzutni będzie Ci przewodził w następnych latach. U dołu tej misternej konstrukcji prosto z piekła dumnie leżakuje Inferno Burst. Pomyślałeś też o fanach polskiego filmu a nawet pierwszej i drugiej części. Tomato oliwka i gotowe. Widzę też cy*ki. No tak, dalej w tych klimatach co należy smażyć lub odpalić... Następnie biedny kurczak nielot a potem zmierzamy bardziej w niebo tam gdzie Aquile. Dalej to już tylko gwiazdy, Kasjopeja i Ufoki. Obyś nie strącił podczas zabawy żadnego ufo z szarakami/anunnakami... Cytuj
mantis 575 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Od klasyków po nowe pozycje importerów. Finał od Pyro Shine mocno dominuje nad resztą. Cytuj
Piotrek007 89 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Bedzie czym postraszyc pieski. Ciekawe jak big berta od pyro shina Cytuj
Moloch 194 Opublikowano 1 godzinę temu Po odpaleniu swojego Inferno Burst stwierdziłem, że to jedna z lepszych wyrzutni jakich odpalałem. Ciekawe czy też odczułeś takie wrażenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi