Skocz do zawartości

[Hildemo] Back to the game 2025/2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Powracam i ja, na ostatnią chwilę, ale jestem.

A więc Warszawa też będzie strzelać w tym roku :D Raczej coś co mają wszyscy, ale brak czasu na selekcję, oby dało radę i była moc.

Najlepsze życzenia dla Wszystkich i bezpiecznego udanego Sylwestra i Nowego Roku 🆒🎆

IMG_20251230_161823673.jpg

IMG_20251230_161836481.jpg

Edytowane przez Hildemo
Opublikowano

Te szafy z Riakeo i od Alberta zrobią furorę. W stolicy ktoś musi dołożyć do pieca, bo miejskiego pokazu tam z pewnością nie zrobią. Nie założę się tylko w sprawie ewentualnych pokazów poszczególnych dzielnic.

Niech noc będzie z Tobą. Szczęśliwego Nowego!

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Masywna wytworna komoda musi ugiąć się pod ciężarem tego piro tym bardziej, że siedzą na niej dwie kostki napakowane testosteronem... Dwa takie same wulkany zapewne lubisz ten efekt. :) Piękne Funke na pewno zrobi wrażenie. Dalej widzę kolejne dwie napalone facjaty obnażonych okularników. Godność ratuje La Belle i opanowani lecz dynamiczni mnisi Shaolin. Cóż to jest za połączenie... Riakeo Riakeo czy ty jesteś Riakeo... Za rok mam nadzieję coś od nich zakupić. Ten Shaolin to coś pięknego. No i te pierdółki na mięciutkim posłaniu co by miały wygodnie... Motylki, kulki same pyszności...

Edytowane przez Pioter
  • Thanks 1
Opublikowano

Małe podsumowanie ważniejszych rzeczy

La Bella - cud miód i orzeszki do polecenia każdemu, chociaż raz :)

Shaolin 4- środkowa część wirująca, bardzo fajna, jak i cała wyrzutnia, chociaż moja była trochę za szybką, porównując z filmikami

Scream- wybuchł pod koniec i trochę na boki poleciał...

Testostereon- słabszy niż dwa lata temu, ale jeśli trafi się dobrą cenę to nadal daje radę

Krawallig- jak dla mnie rozczarował, w tej cenie wolałbym dwie labelki lub cokolwiek innego, raczej nie do powtórzenia 

Zombie Party- nowa partia, nowa szata, moc nadal dobra polecam

Push the limit- albercik, dla mnie nowość, ale bardzo pozytywna, na pewno będę testował inne wyrzutnie 

Avalanche i glimmer- dobre do polecenia 

Klasyczny fireball- mocny, wydaje mi się że nowe partie mocniejsze niż kiedyś 

Wulkany mocne, nie wybuchły więc plus :D bo dwa lata temu, no limitsy wybuchały mi jak szalone

Smile day- polecam tanie i fajne

Pogoda genialna, widownia ogromna, bardzo pozytywny odbiór, widać że ludzie dalej się cieszą pirotechniką, co napełniło mnie trochę nadzieją na przyszłość.

Sylwester 9/10 jedynie smutek że do kolejnego znów tyle dni :D

Szczęśliwego nowego roku 🍾

A i gatlingi jak na cenę, to dobry efekt również polecam fajne do zabawy :)