Hildemo 8 Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Powracam i ja, na ostatnią chwilę, ale jestem. A więc Warszawa też będzie strzelać w tym roku Raczej coś co mają wszyscy, ale brak czasu na selekcję, oby dało radę i była moc. Najlepsze życzenia dla Wszystkich i bezpiecznego udanego Sylwestra i Nowego Roku Edytowane 4 godziny temu przez Hildemo Cytuj
mantis 572 Opublikowano 2 godziny temu Te szafy z Riakeo i od Alberta zrobią furorę. W stolicy ktoś musi dołożyć do pieca, bo miejskiego pokazu tam z pewnością nie zrobią. Nie założę się tylko w sprawie ewentualnych pokazów poszczególnych dzielnic. Niech noc będzie z Tobą. Szczęśliwego Nowego! Cytuj
Pioter 14 Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Masywna wytworna komoda musi ugiąć się pod ciężarem tego piro tym bardziej, że siedzą na niej dwie kostki napakowane testosteronem... Dwa takie same wulkany zapewne lubisz ten efekt. Piękne Funke na pewno zrobi wrażenie. Dalej widzę kolejne dwie napalone facjaty obnażonych okularników. Godność ratuje La Belle i opanowani lecz dynamiczni mnisi Shaolin. Cóż to jest za połączenie... Riakeo Riakeo czy ty jesteś Riakeo... Za rok mam nadzieję coś od nich zakupić. Ten Shaolin to coś pięknego. No i te pierdółki na mięciutkim posłaniu co by miały wygodnie... Motylki, kulki same pyszności... Edytowane 2 godziny temu przez Pioter Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi