Daxler12 1 Opublikowano Sobota o 19:19 Witam chciałbym zaprezentować swój zakup na tegorocznego sylwestra być może, że coś dojdzie z marketów ale to wkrótce Cytuj
mantis 566 Opublikowano 20 godzin temu Ładne pozycje wyłowiłeś z petard. Skusiłeś się na circoblitzy. Do tego osławione Perfekty i niezwykle głośne rakiety szelkowe hukowe. Cytuj
lukaszek555 7 Opublikowano 19 godzin temu Kurcze, ale wspomnienia obudziłeś. Z dzieciństwa pamiętam że w domu rodzinnym mieliśmy dokładnie ten sam regał - magiczne czasy. Piro też kozak Cytuj
Moloch 187 Opublikowano 12 godzin temu Odpalałem z tej serii Klaska Signature Range, wyrzutnię oraz fontannę. Dobry towar, więc na tych rakietach raczej się nie zawiedziesz. Cytuj
drewniak 26 Opublikowano 12 godzin temu 12 minut temu, Moloch napisał(a): Odpalałem z tej serii Klaska Signature Range, wyrzutnię oraz fontannę. Dobry towar, więc na tych rakietach raczej się nie zawiedziesz. Single z tej serii też były dobre, ale to jakieś 2-3 lata temu z tego strzelałem. Cytuj
Daxler12 1 Autor Opublikowano 1 godzinę temu 18 godzin temu, lukaszek555 napisał(a): Kurcze, ale wspomnienia obudziłeś. Z dzieciństwa pamiętam że w domu rodzinnym mieliśmy dokładnie ten sam regał - magiczne czasy. Piro też kozak Nie okłamując to mam ten regał od ponad 15 lat 11 godzin temu, Moloch napisał(a): Odpalałem z tej serii Klaska Signature Range, wyrzutnię oraz fontannę. Dobry towar, więc na tych rakietach raczej się nie zawiedziesz. Właśnie ze względu na filmiki które widziałem to się skusiłem na te rakiety choć mam nadzieję, że efekt na żywo będzie jeszcze lepszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi