Jump to content
  • 0

Question

Posted

Siema polecil by ktos jakis sklep gdzie nie sprawdzaja wieku i gdzie maja tanio i duzo petard? i przy okazji jak zamowic zeby nie bylo problemow z weryfikacja wieku pozniej z gory dziena👍

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Wszędzie będzie weryfikacja wieku. Polskie prawo tego wymaga. Więc legalnie działający sklep taką weryfikację będzie miał. 

• Like 1
  • 0
Posted

Pogadaj z rodzicami i zamów na któregoś z nich. 

• Like 2
  • 0
Posted
W dniu 4.11.2025 o 18:41, Kulina98 napisał(a):

Pogadaj z rodzicami i zamów na któregoś z nich. 

mi nie pozwalaja 

a np do paczkomatu by przeszło? 

albo blikiem swoim do paczkomatu np

• 0
Posted

Jesteś niepełnoletni, postaraj się przekonać rodziców by zgodzili się na choć jedną kostkę tak dla tradycji. Niestety samemu nie możesz kupić pirotechniki jeśli nie masz ukończonych osiemnastu lat i nie przeskoczysz tego. 

• 0
Posted

Nawet jeśli nie ma weryfikacji wieku na stronie to praktycznie każdy sklep dzwoni w celu potwierdzenia zamówienia <dla nowych klientów> sam to kilka razy przerabiałem .

• 0
Posted
14 godzin temu, Pyrolo napisał(a):

Nawet jeśli nie ma weryfikacji wieku na stronie to praktycznie każdy sklep dzwoni w celu potwierdzenia zamówienia <dla nowych klientów> sam to kilka razy przerabiałem .

Ja się nie spotkałem, żeby płacąc z góry któryś sklep dzwonił, może dzwonią tylko przy zamówieniu za pobraniem.

• 0
Posted
6 godzin temu, sebastiank96 napisał(a):

Ja się nie spotkałem, żeby płacąc z góry któryś sklep dzwonił, może dzwonią tylko przy zamówieniu za pobraniem.

Rok temu w kilku nowych sklepch kupowalem w których wczesniej nie kupowalem i prawie zawsze płace z góry i dzwonili . Wyjatkiem jest fshop i piroart gdzie lubią sobie od czasu do czasu tyrknąć mimo ze już naście zam przez kilka lat sie zrobiło ale to dobrze .

• 0
Posted
11 godzin temu, Pyrolo napisał(a):

Rok temu w kilku nowych sklepch kupowalem w których wczesniej nie kupowalem i prawie zawsze płace z góry i dzwonili . Wyjatkiem jest fshop i piroart gdzie lubią sobie od czasu do czasu tyrknąć mimo ze już naście zam przez kilka lat sie zrobiło ale to dobrze .

Pewnie zależy od sklepu, jeden dzwoni drugi nie.

• 0
Posted

Sprawdź – https://www.facebook.com/FireFactoryPirotechnika. To jest promocja na Black Friday właśnie dotycząca pirotechniki. Masz opcję rabat 25% lub kupujesz baterię i drugą dostajesz gratis. Jeżeli planujesz jakąś większą imprezę na Sylwestra to możesz spojrzeć.