sebastiank96 5 Opublikowano 12 godzin temu Co sądzie o wyrzutniach nowego importera danger hobby chociażby TITANIUM PHANTOM - 25 strzałów - 44 mm - PC2W4 6329 ? Według mnie cena mocno zawyżona, podobno robi robotę. Z tego co widziałem to inne kostki też ceny z kosmosu. Cytuj
1 PiroMan25 100 Opublikowano 9 godzin temu Ogólnie od razu zaznaczę że nie są to złe produkty. Wszystko prezentuje się ładnie. Tylko po pierwsze, to nie jest nic czego by już wcześniej nie było. A po drugie, ceny są mocno przesadzone. Chociażby ten titanium phantom o którym wspominasz, bazowa cena grubo ponad 500zł, a ani to nie są jakieś unikalne efekty ani nic. Wali ładnie ale żeby aż tyle za to dawać? Lepiej kupić thora od jorge bo jest sporo tańszy, a pewnie strzela niewiele gorzej a może i nawet tak samo jak ten titanium phantom. Patrząc dalej, Shock Wave 9000, setka w 30mm. Jest ładna, ale niczym się nie wyróżnia, a bazowa cena ponad 800zł To już riakeo które ma w ofercie bardzo podobne wyrzutnie jest sporo tańsze. Jakby to wyszło ze 3 lata temu, to każdy by na to nieco inaczej patrzył. Wtedy jedynym importerem "premium" na naszym rynku było funke, a z dostępnością ich produktów bywało i bywa nadal różnie. Ale aktualnie to nie konkuruje ani unikatowością, ani ceną. Ale gruby nagra parę filmów, powie że klepot jaj i ziemia chodzi to towar pewnie zejdzie. 2 Cytuj
0 sebastiank96 5 Autor Opublikowano 2 godziny temu 6 godzin temu, PiroMan25 napisał(a): Ogólnie od razu zaznaczę że nie są to złe produkty. Wszystko prezentuje się ładnie. Tylko po pierwsze, to nie jest nic czego by już wcześniej nie było. A po drugie, ceny są mocno przesadzone. Chociażby ten titanium phantom o którym wspominasz, bazowa cena grubo ponad 500zł, a ani to nie są jakieś unikalne efekty ani nic. Wali ładnie ale żeby aż tyle za to dawać? Lepiej kupić thora od jorge bo jest sporo tańszy, a pewnie strzela niewiele gorzej a może i nawet tak samo jak ten titanium phantom. Patrząc dalej, Shock Wave 9000, setka w 30mm. Jest ładna, ale niczym się nie wyróżnia, a bazowa cena ponad 800zł To już riakeo które ma w ofercie bardzo podobne wyrzutnie jest sporo tańsze. Jakby to wyszło ze 3 lata temu, to każdy by na to nieco inaczej patrzył. Wtedy jedynym importerem "premium" na naszym rynku było funke, a z dostępnością ich produktów bywało i bywa nadal różnie. Ale aktualnie to nie konkuruje ani unikatowością, ani ceną. Ale gruby nagra parę filmów, powie że klepot jaj i ziemia chodzi to towar pewnie zejdzie. Też tak sądzę, szczerze mówiąc wolę kupić riakeo, co do machonego zgoda kiedyś gdy nie miał sklepu był bardziej obiektywny. Teraz tylko zależy mu na tym, żeby towar schodził i kasa się zgadzała. Cytuj
Pytanie
sebastiank96 5
Co sądzie o wyrzutniach nowego importera danger hobby chociażby TITANIUM PHANTOM - 25 strzałów - 44 mm - PC2W4 6329 ? Według mnie cena mocno zawyżona, podobno robi robotę. Z tego co widziałem to inne kostki też ceny z kosmosu.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi