sebastiank96 5 Opublikowano 5 godzin temu Co sądzie o wyrzutniach nowego importera danger hobby chociażby TITANIUM PHANTOM - 25 strzałów - 44 mm - PC2W4 6329 ? Według mnie cena mocno zawyżona, podobno robi robotę. Z tego co widziałem to inne kostki też ceny z kosmosu. Cytuj
0 PiroMan25 98 Opublikowano 2 godziny temu Ogólnie od razu zaznaczę że nie są to złe produkty. Wszystko prezentuje się ładnie. Tylko po pierwsze, to nie jest nic czego by już wcześniej nie było. A po drugie, ceny są mocno przesadzone. Chociażby ten titanium phantom o którym wspominasz, bazowa cena grubo ponad 500zł, a ani to nie są jakieś unikalne efekty ani nic. Wali ładnie ale żeby aż tyle za to dawać? Lepiej kupić thora od jorge bo jest sporo tańszy, a pewnie strzela niewiele gorzej a może i nawet tak samo jak ten titanium phantom. Patrząc dalej, Shock Wave 9000, setka w 30mm. Jest ładna, ale niczym się nie wyróżnia, a bazowa cena ponad 800zł To już riakeo które ma w ofercie bardzo podobne wyrzutnie jest sporo tańsze. Jakby to wyszło ze 3 lata temu, to każdy by na to nieco inaczej patrzył. Wtedy jedynym importerem "premium" na naszym rynku było funke, a z dostępnością ich produktów bywało i bywa nadal różnie. Ale aktualnie to nie konkuruje ani unikatowością, ani ceną. Ale gruby nagra parę filmów, powie że klepot jaj i ziemia chodzi to towar pewnie zejdzie. Cytuj
Pytanie
sebastiank96 5
Co sądzie o wyrzutniach nowego importera danger hobby chociażby TITANIUM PHANTOM - 25 strzałów - 44 mm - PC2W4 6329 ? Według mnie cena mocno zawyżona, podobno robi robotę. Z tego co widziałem to inne kostki też ceny z kosmosu.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi