Kamil911 154 Opublikowano 12 Października Symbol: DP2W Nazwa: SCREAM MAXI whistling tube Opis: 5 gwiżdzacych tubek w foliopaku. Zdjęcie: Film: Cena hurtowa: 15 pln Ciekawie sie zapowiadaja stwierdzam po filmiku że musza byc bardzo głośne ale osobiste odczucie dodam później. Cytuj
mantis 549 Opublikowano 12 Października Odpalałem to na zlocie forumowym 2024. Takie sobie, ale można kupić w tej cenie. Wadą jest ich nieporęczność na takich terenach jak trawa, bo nie ma wtedy gdzie wbić lub gdzie włożyć. Osobiście uważam, że gwizd jaki był w petardach Scream 5s wydawał mi się być głośniejszy niż w tych gwizdkach Scream Maxi Whistle. To może być jednak złudzenie, bo Scream Maxi Whistle odpalałem na deszczu na łące, czyli w złych warunkach akustycznych, a Scream 5s odpalałem w częściowo rozburzonym budynku bez większości dachu, czyli w warunkach potęgujących hałas. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi