Skocz do zawartości

[drewniakoz] A jednak stuff 2025/2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

No miałem odpuścić w tym roku, a zrobili cyrkoblitzy i musiałem kupić przy okazji jedna kostka wleciała. Zostało mi trochę gratów z poprzednich lat - jak będzie czas wrzucę zdjęcie. Znając życie to jeszcze coś dojdzie ale bez szaleństwa, niestety podczas ostatniego sylwestra nie dawało mi to tyle frajdy co zawsze ( możliwe, że przez pogodę bo wiało i padało ). Zobaczymy jak będzie w tym roku :D Jak sypnie trochę śniegiem na sylwestra to znowu byłby ten klimat co kiedyś i wtedy to można strzelać. 

P.S. żona już się przyzwyczaiła 

No i pierwsza fota piro z nowego mieszkania :D 

quqQddh.jpeg 

• Like 1
Opublikowano

Circo znalazły się w planach zakupowych z automatu po ich pojawieniu się.

Riakeo, jeśli nie w tym, to w następnym roku postaram się mieć co najmniej jedno, tylko chcę poznać recenzje odpalaczy, aby się na coś zdecydować. Może być też tak, że ktoś powie, że każda wyrzutnia z Riakeo to jeden pies sprowadzający się do brokatowej korony, ale z tego co obserwuję, jest tam jednak jakieś urozmaicenie, często w postaci podefektów, na przykład długo rozchodzące się perłowe kule dodane do rozprysku.

Opublikowano
18 minut temu, mantis napisał(a):

Circo znalazły się w planach zakupowych z automatu po ich pojawieniu się.

Riakeo, jeśli nie w tym, to w następnym roku postaram się mieć co najmniej jedno, tylko chcę poznać recenzje odpalaczy, aby się na coś zdecydować. Może być też tak, że ktoś powie, że każda wyrzutnia z Riakeo to jeden pies sprowadzający się do brokatowej korony, ale z tego co obserwuję, jest tam jednak jakieś urozmaicenie, często w postaci podefektów, na przykład długo rozchodzące się perłowe kule dodane do rozprysku.

Jeszcze mam Thunderbolt 1 o ile dobrze pamiętam nazwę zakupioną rok temu. Jeszcze nic nie odpalałem od Riakeo. Pojawiły się też rakiety, ale chyba ich nie kupię - mam jeszcze od Jorge 2 zestawy "Bomba". 

Opublikowano

Witam, Miło widzieć, że ktoś zdecydował się na stuff przez cyrkoblizty TXR321, pozdrawiam 

Opublikowano

Zastanawia mnie ta Aurora, o dziwo na filmach Riakeo gdy każda ich wyrzutnia wygląda świetnie, to Aurora jest taka sobie na filmie u chinola.

Opublikowano

Witamy ponownie po lepszej stronie spędzania sylwestra! ;)  Aurora bardzo fajny mix efektów, efekt Ghost Plum na żywo robi ogromne wrażenie tym bardziej że to jest 36MM.

Cytat

Jak sypnie trochę śniegiem na sylwestra to znowu byłby ten klimat co kiedyś i wtedy to można strzelać. 

Cyrko wróciły to może i śnieg wróci, to byłby idealny powrót do dawnych lat. 😎 Utwierdziłem się że nie jestem jedyny który tęskni za śniegiem w sylwestra.