Skocz do zawartości

[drewniakoz] A jednak stuff 2025/2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

No miałem odpuścić w tym roku, a zrobili cyrkoblitzy i musiałem kupić przy okazji jedna kostka wleciała. Zostało mi trochę gratów z poprzednich lat - jak będzie czas wrzucę zdjęcie. Znając życie to jeszcze coś dojdzie ale bez szaleństwa, niestety podczas ostatniego sylwestra nie dawało mi to tyle frajdy co zawsze ( możliwe, że przez pogodę bo wiało i padało ). Zobaczymy jak będzie w tym roku :D Jak sypnie trochę śniegiem na sylwestra to znowu byłby ten klimat co kiedyś i wtedy to można strzelać. 

P.S. żona już się przyzwyczaiła 

No i pierwsza fota piro z nowego mieszkania :D 

quqQddh.jpeg 

Opublikowano

Circo znalazły się w planach zakupowych z automatu po ich pojawieniu się.

Riakeo, jeśli nie w tym, to w następnym roku postaram się mieć co najmniej jedno, tylko chcę poznać recenzje odpalaczy, aby się na coś zdecydować. Może być też tak, że ktoś powie, że każda wyrzutnia z Riakeo to jeden pies sprowadzający się do brokatowej korony, ale z tego co obserwuję, jest tam jednak jakieś urozmaicenie, często w postaci podefektów, na przykład długo rozchodzące się perłowe kule dodane do rozprysku.

Opublikowano
18 minut temu, mantis napisał(a):

Circo znalazły się w planach zakupowych z automatu po ich pojawieniu się.

Riakeo, jeśli nie w tym, to w następnym roku postaram się mieć co najmniej jedno, tylko chcę poznać recenzje odpalaczy, aby się na coś zdecydować. Może być też tak, że ktoś powie, że każda wyrzutnia z Riakeo to jeden pies sprowadzający się do brokatowej korony, ale z tego co obserwuję, jest tam jednak jakieś urozmaicenie, często w postaci podefektów, na przykład długo rozchodzące się perłowe kule dodane do rozprysku.

Jeszcze mam Thunderbolt 1 o ile dobrze pamiętam nazwę zakupioną rok temu. Jeszcze nic nie odpalałem od Riakeo. Pojawiły się też rakiety, ale chyba ich nie kupię - mam jeszcze od Jorge 2 zestawy "Bomba". 

Opublikowano

Witam, Miło widzieć, że ktoś zdecydował się na stuff przez cyrkoblizty TXR321, pozdrawiam 

Opublikowano

Zastanawia mnie ta Aurora, o dziwo na filmach Riakeo gdy każda ich wyrzutnia wygląda świetnie, to Aurora jest taka sobie na filmie u chinola.