PiroMan25 92 Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Symbol: FP6 Nazwa: Shark 2g Efekt: Huk Nec: 2g na sztukę Klasa: F3 Cena: 30zł/paczka 20szt Opis: Nowe 2 gramowe petardy. Chciałoby się powiedzieć że znowu to samo w innej poligrafii, ale petardy te są produkcji Tureckiej a nie Albańskiej jak reszta. Flary niestety nadal brak. Są nieco większe od powerful bulldogów, ale zatyczka jest dopiero w połowie korpusu. Zauważyłem też że bulldogi mają sztywniejszy lont od sharków. Chciałbym jeszcze zaznaczyć że jorge parę lat temu miało inne petardy o tym samym kodzie produktu, również z neciem 2g na sztukę, ale to kompletnie inny produkt. Jeszcze nie strzelałem, ale jak mi się zachce to porównam te sharki do albańskiego 2g. Zdjęcia: Po lewej bulldog, po prawej shark. Edytowane 22 godziny temu przez PiroMan25 1 Cytuj
Grvby 165 Opublikowano 3 godziny temu Old schoolowe opakowanie, podoba mi się taki styl. Co do mocy to pewnie łba nie urwie ale kto wie kto wie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi