mantis 507 Opublikowano 19 godzin temu Symbol: PXR226 Nazwa: Scream Whistling Rockets Importer: Piromax Kategoria: F2 NEC: 144 g (6 x 24 g) Opis: rakiety 6 sztuk Efekty: a) efekt PXR226A: gwiżdżący ogon + czerwona palma z białym migotaniem (brokatem) / whistle tail to red palm and white glitter b) efekt PXR226B: gwiżdżący ogon + czerwona palma z chryzantemą / whistle tail to red palm and chrysanthemum Cena: 60 zł Zdjęcie: Film: Komentarz: Cenowo wypadają podobnie do TXR701 Wolf Howl z Triplexa, tyle że PXR226 Scream Whistling Rockets mają więcej prochu (NEC-u). Wcześniej zapowiedziałem, że nie chcę ryzykować ponownego zakupu TXR701 Wolf Howl ze względu na problem z lontami, który jak się później okazało wystąpił na forum tylko u mnie, ale po pojawieniu się PXR226 Scream Whistling Rockets, nachodzi mnie na ponowny zakup wspomnianych TXR701 Wolf Howl, aby porównać ze sobą te dwa zestawy rakiet i wydać werdykt co jest lepsze: wilczki z Triplexa czy Screamy z Piromaxa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi