mantis 509 Posted May 2 Symbol: PXR226 Nazwa: Scream Whistling Rockets Importer: Piromax Kategoria: F2 NEC: 144 g (6 x 24 g) Opis: rakiety 6 sztuk Efekty: a) efekt PXR226A: gwiżdżący ogon + czerwona palma z białym migotaniem (brokatem) / whistle tail to red palm and white glitter b) efekt PXR226B: gwiżdżący ogon + czerwona palma z chryzantemą / whistle tail to red palm and chrysanthemum Cena: 60 zł Zdjęcie: Film: Komentarz: Cenowo wypadają podobnie do TXR701 Wolf Howl z Triplexa, tyle że PXR226 Scream Whistling Rockets mają więcej prochu (NEC-u). Wcześniej zapowiedziałem, że nie chcę ryzykować ponownego zakupu TXR701 Wolf Howl ze względu na problem z lontami, który jak się później okazało wystąpił na forum tylko u mnie, ale po pojawieniu się PXR226 Scream Whistling Rockets, nachodzi mnie na ponowny zakup wspomnianych TXR701 Wolf Howl, aby porównać ze sobą te dwa zestawy rakiet i wydać werdykt co jest lepsze: wilczki z Triplexa czy Screamy z Piromaxa? Quote
Korsarz96 18 Posted May 10 W dniu 2.05.2025 o 17:05, mantis napisał(a): Cenowo wypadają podobnie do TXR701 Wolf Howl z Triplexa, tyle że PXR226 Scream Whistling Rockets mają więcej prochu (NEC-u). Wcześniej zapowiedziałem, że nie chcę ryzykować ponownego zakupu TXR701 Wolf Howl ze względu na problem z lontami, który jak się później okazało wystąpił na forum tylko u mnie, ale po pojawieniu się PXR226 Scream Whistling Rockets, nachodzi mnie na ponowny zakup wspomnianych TXR701 Wolf Howl, aby porównać ze sobą te dwa zestawy rakiet i wydać werdykt co jest lepsze: wilczki z Triplexa czy Screamy z Piromaxa? Nie tylko ty miałeś problemy z lontami w wilkach, te lonty są wsadzone luźno w gwizdek, trzymają się tylko na tej skręconej bibułce od spodu. Był robiony projekt 12szt. na raz, to wyleciała dosłownie połowa rakiet, z niektórych jakimś cudem wypadł lont, z innej cały gwizdek, jednakże jeśli będzie się z tymi rakietami obchodzić, tak jak zaleca producent, czyli odpalać z dołączonej do zestawu rurki to nie powinno być żadnych problemów. Polecam skręcić dobrze ta bibułkę przy loncie bo tylko na tym się trzyma. 1 Quote
Recommended Posts