lukaszek555 7 Opublikowano 25 Lutego Mój pierwszy w życiu stuff za >1000zł, część kupiona prywatnie, część na wyprzedażach. Z wyrzutni planuje zrobić pokazik, supernova na finał. Z gatlingów miniguna Cytuj
mantis 547 Opublikowano 25 Lutego Luty i już kompletny zestaw o ile dobrze zrozumiałem, bo jak ktoś pisze "stuff", to już można potraktować to jako cały skład. Świetne rzeczy do kolekcji, nie ma się do czego przyczepić, a raczej należałoby pochwalić. Killer Bulldogi dwugramowe to optymalne petardy w tych czasach w rozumieniu cena/jakość/dostępność. Testosteron, New York Taxi, Orkę, fontanny No Limits i strobo odpalałem i każdy produkt polecam. 1 Cytuj
Moloch 182 Opublikowano 25 Lutego miałem kiedyś suprenove, gdy jeszcze była w normalnych pieniądzach. dobre 20 mm, razem z hard rock można zrobić dobry pokaz 20mm Hoot to klasyk od innego importera, pierwszy był Tropic. Testosteron dobra kostka a w dwupaku zrobi rozpierdziel No zobaczymy co pokaże Termo bo też mam w stuffie Cytuj
Koopacz 63 Opublikowano 28 Lutego Witam Na noworoczne odpalanie połączyłem trzy duże gatlingi od Maxsema. Wyszło epicko. W swoim arsenale miałem również kątówkę New York Taxi. Jest fajna. Mam nadzieję, że Thermonuclear to edycja 2023 - słyszałem opinie, że ( tak samo jak Uranium) edycja 2024 zeszła na psy (niski dolot pocisków, efekty jak marne 30 mm). Pozdrawiam 1 Cytuj
lukaszek555 7 Autor Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Pokazik już wydaje się gotowy Wszystko połączone za pomocą lontów więc pewnie będą lekkie opóźnienia, ale grunt żeby w ogóle się wszystko spieło Wszystko podzieliłem na 2 moduły, które zepne dopiero gdy będę się ustawiał na sylwka w finalnym miejscu + supernova na finał ale luźno, bez modułu. Idąc od początku Moduł 1: Kątówka zrobiona z wyrzutni Argento Green Crossette 4 single z wyrzutni HOOT Whistling Hunter JMW25-15 Born to Rock S20-1 New York Taxi F-M36-1 Pozostała część HOOT Whistling Hunter JMW25-15 Moduł 2: Testosterony które tworzą wachlarz LP a między nimi Orka, która będzie odpalana od podstawy oraz rezerwy żeby mniej więcej dostosować jej czas działania do testosteronów. Thermonuclear I wielki finał z Supernova cle4132 Edytowane 8 godzin temu przez lukaszek555 Cytuj
mantis 547 Opublikowano 6 godzin temu Jesteś pierwszy, który z grubsza spiął już pokaz. Rozumiem, że zapięcie modułów podczas sylwka oznaczać będzie, że zostaną odpalone w kolejności 1, a potem 2, a nie 1+2 w tym samym czasie. Nie ma jednego dominującego efektu, ale pewnym jest, że często będzie towarzyszył crackling, ale nie zabraknie też gwizdu. 1 Cytuj
lukaszek555 7 Autor Opublikowano 6 godzin temu 10 minut temu, mantis napisał(a): Jesteś pierwszy, który z grubsza spiął już pokaz. Rozumiem, że zapięcie modułów podczas sylwka oznaczać będzie, że zostaną odpalone w kolejności 1, a potem 2, a nie 1+2 w tym samym czasie. Nie ma jednego dominującego efektu, ale pewnym jest, że często będzie towarzyszył crackling, ale nie zabraknie też gwizdu. Dokładnie, najpierw 1 później 2 moduł. Zrobiłem tak, żeby było łatwiej przenieść cały zestaw i przy okazji łatwiej go składować przez ten ponad miesiąc. Cały pokaz będzie odpalany na blokowisku, więc to powinno spotęgować efekt Cytuj
Moloch 182 Opublikowano 44 minuty temu Naprawdę świetnie Ci to wyszło. Łączyłeś wyrzutnie szybkim lontem, aby nie było przerw? Moim skromnym zdaniem bym chyba zamienił supernova z 2x testosteron. Supernova jest dobrą wyrzutnią ale jednak 2x100 strzałów w jednym momencie testosteronu zrobi lepszą robotę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi