mantis 575 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Podoba mi się to rozgraniczenie zdjęć towaru na poszczególne godziny strzelania. Widzę, że nie masz musu wystrzelania wszystkiego w jeden rok. Stopień wykorzystania składu z prywatnego magazynu zależy od wizji pokazu na dany rok, ale też pewnie od wartości sentymentalnej poszczególnych fajerów. Cytuj
Moloch 194 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2025 Muszę się trochę pozbyć towaru z zapasów. Bo mam go aż za dużo. Cytuj
Moloch 194 Autor Opublikowano 3 godziny temu Pokaz wyszedł przednio. Co prawda mocno go ograniczyłem, ze względu na brak chęci noszenia za dużej ilości towaru. Zapraszam do oglądania, takiego filmu na szybko: Moje oceny efektów z pokazu: Jorge JW2063 - 10/10 - uwielbiam takie wachlarze Gaooo M36-2 Golden Gun - 10/10 - piękne brokatowe korony w 25mm przemieszane z titanium salute (wyrzutnia dostępna tylko w hanev z Bydgoszczy) Pol-Expance CB161 SHOOTER - 5/10 - niby fajne migotanie, ale prędkość odpalania oraz tempo wystrzałów tragiczne, w porówaniu do rzymiaków triplexa to wypada słabo Jorge JW802 Angel - 7/10 - niby migotanie, ale dość marne, za dużo chyba poświęcili ladunków na czerwone gwiazdki Jorge JW80 Exclusive Collection - 9/10 - nie daję 10 na 10 bo jak na migotanie to dość małe, ocenę podbija wirowanie na niebie, czy jest to rewelacja? Dla mnie nie, bardziej ciekawostka SrPyro Thermo Nuclear CLE4319 - 7/10 - spodziewałem się czegoś więcej po tej wyrzutni, nie zrobiła na mnie kompletnie efektu wow, Zombie dużo dużo lepsza. Pyroshine Inferno Burst HQC108S - 11/10 - efekty do ziemi, układ super, bardzo duża różnorodność efektów GORĄCO POLECAM. Jorge Goliat JW833 - 9/10 - Thor jednak dużo potężniejszy niż Goliat, dlatego tak niska ocenka SrPyro CLE4175 - 10/10 - taka sama ocena jak w przypadku wachlarza od jorge Triplex TXB263 Whistling Crackling - 10/10 - znana i lubiana konieczność w pokazach Triplex XB3020 Brocade Tail To Brocade Crown - 10/10 - układ, moc, jakość efektu, dynamika to to co tygryski lubią najbardzej Piromax PXB2424 Titanium Green - 8/10 - jednak kaliber 20mm jest za mały do titanium salute Moje oceny efektów z luźnego strzelania: SrPyro CLE 4149 - 11/10 - mój ulubiony efekt pirotechniczny Argento AC30-13-33 Plasma - 9/10 - co roku ją odpalam i coraz bardziej się do niej przekonuje Triplex TXB497 Echo - 10/10 - głośna, bardzo duży efekt i przede wszystkim niepowtarzalna polecam Funke FC30-16-7 Funkenpalmen - 11/10 - efekty do ziemi, długo utrzymujące się, jednak co funke to funke Jorge - JW818 Space Line 2 - 11/10 - efekty do ziemi, bardzo ciekawy nietypowy efekt i ładny układ Pyroco - Thorian - 8/10 - to taka wyrzutnia do odpalenia, nic nadzwyczajnego, ale w przystępnej cenie Hestia - Princess - 5/10 - powiem Wam szczerze, straszna kupa ta wyrzutnia, ratuje ją tylko cena 100 zł za sztukę, nie polecam efekt mizerny jak na ten kaliber Szczęśliwego Nowego Roku, gdzieś zapodziałem jeszcze film z wyrzutni Piromax Ozon a to jest 11/10 jak dla mnie. 1 Cytuj
mantis 575 Opublikowano 1 godzinę temu Rozpoznałem dokładnie w środku pokazu JW80, ale zgodzę się, że ta wyrzutnia nie zasługuje na 10/10, ale też nie zasługuje na ocenę typu 4/10. Pyroshine Inferno Burst rzeczywiście zmiotła pionki z planszy. Co tam idzie w pokazie sylwestrowym między 04:00 a 04:24? Efekt taki trochę à la Riakeo. TXB497 Echo (Triplex) bardzo gęstą chmurę cracklingu robił. Cytuj
Moloch 194 Autor Opublikowano 57 minut temu (edytowane) 23 minuty temu, mantis napisał(a): Rozpoznałem dokładnie w środku pokazu JW80, ale zgodzę się, że ta wyrzutnia nie zasługuje na 10/10, ale też nie zasługuje na ocenę typu 4/10. Właśnie dlatego dałem 9/10, na 10 nie zasługuje jednak. Dobra pozycja, ale nie jest fantastyczna 23 minuty temu, mantis napisał(a): Co tam idzie w pokazie sylwestrowym między 04:00 a 04:24? Efekt taki trochę à la Riakeo. Pyroshine Inferno Burst MISTRZOSTWO ŚWIATA TEN EFEKT. Dużo lepszy niż w Riakeo. Edytowane 56 minut temu przez Moloch Cytuj
mantis 575 Opublikowano 51 minut temu 9 minut temu, Moloch napisał: Pyroshine Inferno Burst MISTRZOSTWO ŚWIATA TEN EFEKT. Dużo lepszy niż w Riakeo. Ok, czyli to, co szło przed 04:00 i to po 04:00, to jedna i ta sama wyrzutnia. Trochę zmyliła mnie ta przerwa, bo myślałem, że poszła już następna, jakaś inna niewymieniona na liście wyrzutnia. Tym bardziej brawa dla tej Pyroshine Inferno Burst. Cytuj
Moloch 194 Autor Opublikowano 39 minut temu Tak dokładnie, były delikatne przerwy, ale jakość tej wyrzutni rozwaliło Riakeo moim zdaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi