Skocz do zawartości

[Moloch] Zbieranina 2025/2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się to rozgraniczenie zdjęć towaru na poszczególne godziny strzelania. Widzę, że nie masz musu wystrzelania wszystkiego w jeden rok. Stopień wykorzystania składu z prywatnego magazynu zależy od wizji pokazu na dany rok, ale też pewnie od wartości sentymentalnej poszczególnych fajerów.

Opublikowano

Muszę się trochę pozbyć towaru z zapasów. Bo mam go aż za dużo. :D 

Opublikowano

Pokaz wyszedł przednio.
Co prawda mocno go ograniczyłem, ze względu na brak chęci noszenia za dużej ilości towaru.
Zapraszam do oglądania, takiego filmu na szybko:

Moje oceny efektów z pokazu:
Jorge JW2063 - 10/10 - uwielbiam takie wachlarze
Gaooo M36-2 Golden Gun - 10/10 - piękne brokatowe korony w 25mm przemieszane z titanium salute (wyrzutnia dostępna tylko w hanev z Bydgoszczy)
Pol-Expance CB161 SHOOTER - 5/10 - niby fajne migotanie, ale prędkość odpalania oraz tempo wystrzałów tragiczne, w porówaniu do rzymiaków triplexa to wypada słabo
Jorge JW802 Angel - 7/10 - niby migotanie, ale dość marne, za dużo chyba poświęcili ladunków na czerwone gwiazdki
Jorge JW80 Exclusive Collection - 9/10 - nie daję 10 na 10 bo jak na migotanie to dość małe, ocenę podbija wirowanie na niebie, czy jest to rewelacja? Dla mnie nie, bardziej ciekawostka :)
SrPyro Thermo Nuclear CLE4319 - 7/10 - spodziewałem się czegoś więcej po tej wyrzutni, nie zrobiła na mnie kompletnie efektu wow, Zombie dużo dużo lepsza.
Pyroshine Inferno Burst HQC108S - 11/10 - efekty do ziemi, układ super, bardzo duża różnorodność efektów GORĄCO POLECAM.
Jorge Goliat JW833 - 9/10 - Thor jednak dużo potężniejszy niż Goliat, dlatego tak niska ocenka
SrPyro CLE4175 - 10/10 - taka sama ocena jak w przypadku wachlarza od jorge
Triplex TXB263 Whistling Crackling - 10/10 - znana i lubiana konieczność w pokazach :)
Triplex XB3020 Brocade Tail To Brocade Crown - 10/10 - układ, moc, jakość efektu, dynamika to to co tygryski lubią najbardzej
Piromax PXB2424 Titanium Green - 8/10 - jednak kaliber 20mm jest za mały do titanium salute ;) 

Moje oceny efektów z luźnego strzelania:

SrPyro CLE 4149 - 11/10 - mój ulubiony efekt pirotechniczny :D

Argento AC30-13-33 Plasma - 9/10 - co roku ją odpalam i coraz bardziej się do niej przekonuje :)

Triplex TXB497 Echo - 10/10 - głośna, bardzo duży efekt i przede wszystkim niepowtarzalna polecam

Funke FC30-16-7 Funkenpalmen - 11/10 - efekty do ziemi, długo utrzymujące się, jednak co funke to funke

Jorge - JW818 Space Line 2 - 11/10 - efekty do ziemi, bardzo ciekawy nietypowy efekt i ładny układ

Pyroco - Thorian - 8/10 - to taka wyrzutnia do odpalenia, nic nadzwyczajnego, ale w przystępnej cenie 

Hestia - Princess - 5/10 - powiem Wam szczerze, straszna kupa ta wyrzutnia, ratuje ją tylko cena 100 zł za sztukę, nie polecam efekt mizerny jak na ten kaliber

Szczęśliwego Nowego Roku, gdzieś zapodziałem jeszcze film z wyrzutni Piromax Ozon a to jest 11/10 jak dla mnie.