Pyrolo 81 Autor Opublikowano 27 Listopada 2 minuty temu, mantis napisał(a): Zatem będzie jeszcze później aktualizacja zdjęcia całości? No ja też myślałem że na tamtym się skończy... i chyba trzeba będzie tak zrobić a w ..uj mi sie nie chce Cytuj
Pyrolo 81 Autor Opublikowano 1 Grudnia Raczej ostatni raz w tym roku ... dostawa po BF Miało nic nie chodzić ale Tomasz 170 , Samum 150 no grzech było nie brać . Co do samuma miałem pewne wątpliwości bo nowa partia mi kompletnie nie leży ale po rozpakowaniu okazało się, że zupełnie nie potrzebnie Jeszcze tylko trzeba sie pozbierać w sobie i poskładać do foty całościowej bo poprzednia nieaktualna Cytuj
mantis 573 Opublikowano 1 Grudnia O przegość, trafił na Samuma z 2019 A tak bardzo miały zniknąć z rynku te stare. Cytuj
Mroczny 180 Opublikowano 4 Grudnia Kolejny stuff w którym widzę takiego wielkiego kloca z Tomaszka xddd Też chce :((( A tak to same perełki bez zbędnego badziewia nawet mniejsze rzeczy mocne, najbardziej ciekawi mnie ta wielka Tomaszowa setka i w sumie ta mała 268 też Cytuj
Pyrolo 81 Autor Opublikowano 6 Grudnia Mikołajkowy prezent dla Was / zaktualizowana fotka całościowa nic więcej nie doszło i nie dojdzie... 2 Cytuj
Mroczny 180 Opublikowano 6 Grudnia Ciekawe kostki, szczególnie te Tomaszki na dole, sporo rakiet... chyba nawet widzę scream rocket 4? Nigdy nie potrafiłem do nich dobrać odpowiedniego kijka, ten co jest w jokerach jest za ciężki a z kijkami od perfektów skręcają na boki xdd Końcowa ocena 9.99/10 bo nie ma JW01 1 Cytuj
Grvby 186 Opublikowano 6 Grudnia No jest grubo, same zawodowe kostki, jest też sporo rzeczy do zabawy. Odpalanie będzie klasycznie czy jakiś system? Cytuj
mantis 573 Opublikowano 6 Grudnia Gdy widzisz napis "STAND ASIDE" to wiedz, że coś się dzieje. Thunder Titan 2,5" od SrPyro zdaje się być odpowiednikiem tych wszystkich FireBall i Salute Shell-ki Rockets. Jak również taką cechę posiadają rakiety Lunatic. Szybka Twoja reakcja na nowości. Nie ma się do czego przyczepić. Jedynie wzrok można byłoby przyczepić do tego co się będzie działo u Ciebie na podwórku dnia ostatniego. A będzie działo, a po nim tylko kolejne działo. Cytuj
Moloch 192 Opublikowano 6 Grudnia To ja myślałem, że u mnie grubo ze stuffem, ale widzę że staje się pomału sezonowcem Piękny zestaw sylwestrowy! Cytuj
Pyrolo 81 Autor Opublikowano 7 Grudnia W dniu 6.12.2025 o 17:13, Mroczny napisał(a): ... chyba nawet widzę scream rocket 4? Dokładnie W dniu 6.12.2025 o 17:23, Grvby napisał(a): Odpalanie będzie klasycznie czy jakiś system? Będzie pokaz z systemu a nawet 2 / główny 31.12 o północy i mniejszy 1.01 na poprawkę W dniu 6.12.2025 o 19:26, mantis napisał(a): Jedynie wzrok można byłoby przyczepić do tego co się będzie działo u Ciebie na podwórku dnia ostatniego. A będzie działo, a po nim tylko kolejne działo. Oj będzie Sylwester na wyjeździe z ekipą, pokaz bd łączony z 2/3 innymi osobami Cytuj
Pyrolo 81 Autor Opublikowano 18 Grudnia Zdecydowanie ostatnia dostawa w tym roku brakowało mi złotego efektu z tą 1 mała kolorową kuleczką w środku Do zdjęcia całościowego specjalnie układać od nowa nie zamierzam, więc musi zostać jak jest... Cytuj
mantis 573 Opublikowano 18 Grudnia Przypadła mi do gustu ta duża kolorowa kula ze środka. Tylko nie rozumiem gdzie oni w tej wyrzutni według opisu efektów widzą dalie. Jak dla mnie, to tam są same wierzby. Pewnie te ostatnie kwiaty złożone z kilku kul w kolorze w środku wierzb są daliami według opisu. Jak do tej pory ta wyrzutnia miała tylko oficjalny film. Żaden random nie zdążył jej jeszcze odpalić i wrzucić w jutub. Na odwrocie tych Riakeo są w ogóle jakieś naklejki dystrybutorów typu Jorge albo Triplex? Cytuj
Pyrolo 81 Autor Opublikowano 18 Grudnia (edytowane) 39 minut temu, mantis napisał(a): Przypadła mi do gustu ta duża kolorowa kula ze środka. Tylko nie rozumiem gdzie oni w tej wyrzutni według opisu efektów widzą dalie. Jak dla mnie, to tam są same wierzby. Pewnie te ostatnie kwiaty złożone z kilku kul w kolorze w środku wierzb są daliami według opisu. Jak do tej pory ta wyrzutnia miała tylko oficjalny film. Żaden random nie zdążył jej jeszcze odpalić i wrzucić w jutub. Na odwrocie tych Riakeo są w ogóle jakieś naklejki dystrybutorów typu Jorge albo Triplex? Szczerze nie zwrocilem uwagi na dystrybutora może klasek, rok temu tylko klasek to sciągał ale tej w ofercie nie było... zerkne i dam znać ale strzelam że jorge bo jest u nich na stronie . A co do efektu dalia chodzi własnie o tą kolorową kulke... bardziej pasowała by nazwa star do tego ale cóż . Ogólnie dalia jako efekt jest identyko jak peonia z tą róznica że jest mniej rozgałęzień po rozłożeniu sie efektu niż w peoni ale za to dłużej sie utrzymuje i te kolory są bardziej żywe i wyraziste . Na przykładzie kul widać tą róznicę bo szczerze nie kojarze w bateriach tego efektu Edytowane 18 Grudnia przez Pyrolo Cytuj
Moloch 192 Opublikowano 18 Grudnia (edytowane) Na wyrzutnie za mało miejsca aby robić takie piękne efekty niestety. Przy triplexowych wyrzutniach 3-2,5 cala da się upchnąć dopiero. Edytowane 18 Grudnia przez Moloch Cytuj
Pyrolo 81 Autor Opublikowano 13 godzin temu Jak już wspominałem sylwester jest na wyjezdie z " ekipą " i stuff jest łaczony jest z 2 innymi osobami a efekt finalny prezentuje się tak... Pozdrawiam wszystkich i życzę bezpieznego i udsneo strzelania Duze kostki maxsem nwp 2009/2010/2014 rok 1 Cytuj
Moloch 192 Opublikowano 1 godzinę temu No powiem Ci, że potężny arsenał uszykowaliście. W sumie nawet jak na 3 osoby Cytuj
mantis 573 Opublikowano 46 minut temu Zdaje się, że największa tegoroczna wrzutka Temperament trzeba mieć kawowy , żeby to zrobić w jeden dzień, czy w te dwa dni. Wygląda na jakąś górską lub leśną chatkę, harcówkę itp. Klimacik pod śniegiem będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi