Pyrolo 80 Autor Opublikowano 27 Listopada 2 minuty temu, mantis napisał(a): Zatem będzie jeszcze później aktualizacja zdjęcia całości? No ja też myślałem że na tamtym się skończy... i chyba trzeba będzie tak zrobić a w ..uj mi sie nie chce Cytuj
Pyrolo 80 Autor Opublikowano 1 Grudnia Raczej ostatni raz w tym roku ... dostawa po BF Miało nic nie chodzić ale Tomasz 170 , Samum 150 no grzech było nie brać . Co do samuma miałem pewne wątpliwości bo nowa partia mi kompletnie nie leży ale po rozpakowaniu okazało się, że zupełnie nie potrzebnie Jeszcze tylko trzeba sie pozbierać w sobie i poskładać do foty całościowej bo poprzednia nieaktualna Cytuj
mantis 554 Opublikowano 1 Grudnia O przegość, trafił na Samuma z 2019 A tak bardzo miały zniknąć z rynku te stare. Cytuj
Mroczny 178 Opublikowano Czwartek o 02:24 Kolejny stuff w którym widzę takiego wielkiego kloca z Tomaszka xddd Też chce :((( A tak to same perełki bez zbędnego badziewia nawet mniejsze rzeczy mocne, najbardziej ciekawi mnie ta wielka Tomaszowa setka i w sumie ta mała 268 też Cytuj
Pyrolo 80 Autor Opublikowano wczoraj o 15:56 Mikołajkowy prezent dla Was / zaktualizowana fotka całościowa nic więcej nie doszło i nie dojdzie... 2 Cytuj
Mroczny 178 Opublikowano wczoraj o 16:13 Ciekawe kostki, szczególnie te Tomaszki na dole, sporo rakiet... chyba nawet widzę scream rocket 4? Nigdy nie potrafiłem do nich dobrać odpowiedniego kijka, ten co jest w jokerach jest za ciężki a z kijkami od perfektów skręcają na boki xdd Końcowa ocena 9.99/10 bo nie ma JW01 1 Cytuj
Grvby 182 Opublikowano wczoraj o 16:23 No jest grubo, same zawodowe kostki, jest też sporo rzeczy do zabawy. Odpalanie będzie klasycznie czy jakiś system? Cytuj
mantis 554 Opublikowano wczoraj o 18:26 Gdy widzisz napis "STAND ASIDE" to wiedz, że coś się dzieje. Thunder Titan 2,5" od SrPyro zdaje się być odpowiednikiem tych wszystkich FireBall i Salute Shell-ki Rockets. Jak również taką cechę posiadają rakiety Lunatic. Szybka Twoja reakcja na nowości. Nie ma się do czego przyczepić. Jedynie wzrok można byłoby przyczepić do tego co się będzie działo u Ciebie na podwórku dnia ostatniego. A będzie działo, a po nim tylko kolejne działo. Cytuj
Moloch 183 Opublikowano wczoraj o 21:03 To ja myślałem, że u mnie grubo ze stuffem, ale widzę że staje się pomału sezonowcem Piękny zestaw sylwestrowy! Cytuj
Pyrolo 80 Autor Opublikowano 2 godziny temu W dniu 6.12.2025 o 17:13, Mroczny napisał(a): ... chyba nawet widzę scream rocket 4? Dokładnie W dniu 6.12.2025 o 17:23, Grvby napisał(a): Odpalanie będzie klasycznie czy jakiś system? Będzie pokaz z systemu a nawet 2 / główny 31.12 o północy i mniejszy 1.01 na poprawkę W dniu 6.12.2025 o 19:26, mantis napisał(a): Jedynie wzrok można byłoby przyczepić do tego co się będzie działo u Ciebie na podwórku dnia ostatniego. A będzie działo, a po nim tylko kolejne działo. Oj będzie Sylwester na wyjeździe z ekipą, pokaz bd łączony z 2/3 innymi osobami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi