Pyrolo 80 Autor Opublikowano 27 Listopada 2 minuty temu, mantis napisał(a): Zatem będzie jeszcze później aktualizacja zdjęcia całości? No ja też myślałem że na tamtym się skończy... i chyba trzeba będzie tak zrobić a w ..uj mi sie nie chce Cytuj
Pyrolo 80 Autor Opublikowano Poniedziałek o 19:10 Raczej ostatni raz w tym roku ... dostawa po BF Miało nic nie chodzić ale Tomasz 170 , Samum 150 no grzech było nie brać . Co do samuma miałem pewne wątpliwości bo nowa partia mi kompletnie nie leży ale po rozpakowaniu okazało się, że zupełnie nie potrzebnie Jeszcze tylko trzeba sie pozbierać w sobie i poskładać do foty całościowej bo poprzednia nieaktualna Cytuj
mantis 554 Opublikowano Poniedziałek o 20:06 O przegość, trafił na Samuma z 2019 A tak bardzo miały zniknąć z rynku te stare. Cytuj
Mroczny 178 Opublikowano Czwartek o 02:24 Kolejny stuff w którym widzę takiego wielkiego kloca z Tomaszka xddd Też chce :((( A tak to same perełki bez zbędnego badziewia nawet mniejsze rzeczy mocne, najbardziej ciekawi mnie ta wielka Tomaszowa setka i w sumie ta mała 268 też Cytuj
Pyrolo 80 Autor Opublikowano 3 godziny temu Mikołajkowy prezent dla Was / zaktualizowana fotka całościowa nic więcej nie doszło i nie dojdzie... 2 Cytuj
Mroczny 178 Opublikowano 2 godziny temu Ciekawe kostki, szczególnie te Tomaszki na dole, sporo rakiet... chyba nawet widzę scream rocket 4? Nigdy nie potrafiłem do nich dobrać odpowiedniego kijka, ten co jest w jokerach jest za ciężki a z kijkami od perfektów skręcają na boki xdd Końcowa ocena 9.99/10 bo nie ma JW01 1 Cytuj
Grvby 182 Opublikowano 2 godziny temu No jest grubo, same zawodowe kostki, jest też sporo rzeczy do zabawy. Odpalanie będzie klasycznie czy jakiś system? Cytuj
mantis 554 Opublikowano 46 minut temu Gdy widzisz napis "STAND ASIDE" to wiedz, że coś się dzieje. Thunder Titan 2,5" od SrPyro zdaje się być odpowiednikiem tych wszystkich FireBall i Salute Shell-ki Rockets. Jak również taką cechę posiadają rakiety Lunatic. Szybka Twoja reakcja na nowości. Nie ma się do czego przyczepić. Jedynie wzrok można byłoby przyczepić do tego co się będzie działo u Ciebie na podwórku dnia ostatniego. A będzie działo, a po nim tylko kolejne działo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi