roza1460 4 Opublikowano 10 Stycznia 2025 Witam,powoli zaczynam. Część wyrzutni została z zeszłego roku ponieważ słaba była pogoda.. Cytuj
Koopacz 63 Opublikowano 11 Stycznia 2025 Witam Jeśli chcesz zrobić rozwałkę na niebie, ustaw 3 Testoreny w półkole i odpal jednocześnie. Dwie Turbo czekają na mnie w paczkomacie - fajne efekty jak na taką małą (12 strzałów) kostkę. Widzę coś z Lidla, Cudak i Illusion znam. Co do pozostałych - widzę je po raz pierwszy u Ciebie. Pozdrawiam Cytuj
Koopacz 63 Opublikowano 25 Stycznia 2025 Witam Crazy Clown poleciał u mnie jako jedna z wielu ma pokazie z okazji Dnia Niepodległości. Nie zawiodłem się na niej. Pozdrawiam Cytuj
roza1460 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2025 Witam tak się prezentuje całość. Prawdopodobnie będę zmuszony zostawić to wszystko na przyszły rok i jeszcze lepiej się zbroić poprzez pogodę. Na północy straszne zamiecie, wiatr w porywach 70 km.. jutro ma być jeszcze gorzej Cytuj
mantis 574 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Najgorzej miało być dzisiaj (30.12.2025). W sylwka wiatr miał zluzować według najświeższych prognoz. Szkoda byłoby zostawiać taką piękną kolekcję na następny rok. Zrób przynajmniej podejście Cytuj
Pioter 16 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Kolejne pirotechniczne Bizancjum ukazuje się przed naszymi oczami. Kiedyś można było pomarzyć o takiej ilości fajerwerków. Niestety masz rację, na północy jest coraz gorzej. U mnie godzinę temu przeszła burza sypiąc gromami i styropianem. Burza w zimie? Wrażenie jeszcze straszniejsze niż w porze ciepłej... Zimno jest azaliż nie winno się wówczas ocieplać przybytku stąd i styropian nam sypią... Zapewne nie zdążę już w tym roku zrobić pokazu ale coś na pewno odpalę. Resztę zachowam na następny rok... Co tu dużo pisać. Dużo, pięknie i konkretnie. Z takiej ilości piro firmy robią ludziom pokazy. Powodzenia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi